Sztárhírek - A Csillag Születik második élő adásában Negyela Bernadettet és a Molnár Jocó - Vízi Imre párosnak kellett búcsúznia a versenytől.

A Csillag Születik 2012 második élő adásában Negyela Bernadettet és a Molnár Jocó - Vízi Imre párosnak kellett búcsúznia a versenytől. A tizenöt éves lány nagyon bízott a sikerben, ám Puzsér Róbert zsűritag szerint az iskolában van a helye. A tinilány annyira kiborult, hogy nyilatkozni és beszélni sem tudott a fájdalomtól.
Nem normális dolog egy gyereket kitenni a producerek kényének, és ennek a gátlástalan műfajnak. Félő, hogy tinisztár lesz belőle. Azért omlott össze a végén, mert elhitették vele különböző orgánumok, hogy ő sztár lesz, és ez az élete nagy esélye. Bernadett húsz év múlva sem lesz túl öreg ehhez a szakmához. Neki még vissza kell mennie az iskolába, élni az iskolás lányok remek életét, és tudomásul venni, hogy mindennek megvan az ideje. Élveznie kell az életet, ez torz világrend, amelyik a csillogást jutalmazza, a normális működést pedig lesajnálja - mondta el kritikáját az Új Ásznak Puzsér Róbert.