Sztárhírek - Radics Gigi világsztár lesz!

A filmesguru szerint a tizenöt éves csillogó tehetségű kislányt előbb utóbb felfedezik a tengerentúlon is és ehhez nem kell gazdag és befolyásos menedzser. Száz évben egyszer születik olyan különleges hanggal megáldott énekes, mint Gadics Gigi – ilyen és ehhez hasonló véleményeket fogalmaznak meg a hazai szakmabeliek, amikor énekelni hallják. Gigi öt éves kora óta dalol, édesapja szerint már akkor kiderült, hogy különleges adottsággal rendelkezik. Péntek este Whitney Houston “I will allways love you” című dalát adta elő olyan elementáris erővel, hogy attól a nézőtér szó szerint felrobbant. A Megasztár stúdiójában ülők a meghatottságtól párás tekintettel, percekig állva tapsoltak a lánynak, akin látszott, fel sem fogja, hogy miért ünnepli őt mindenki, hiszen nem csinált semmi különöset, csak elénekelt egy számot.
A kislány szülei is meghatottan hallgatták végig a szívbe markoló előadást. Az édesapa szerint ők nem lesznek gátjai a világkarriernek. – Ha Gigi külföldre megy, mi megyünk vele, nem hagyjuk magára – mondja Radics Tamás – Nem számít semmi, ha kell egy hónap alatt felszámoljuk a jelenlegi életünket. Összetartó család vagyunk, együtt sírunk együtt nevetünk. A legfontosabb számunkra, hogy a lányom kibontakoztathassa a tehetségét. Nem akarok elfogultnak tűnni, de szerintem is minden esélye megvan arra, hogy világhírű énekes legyen.
Gigi még nem tudja, hogy a torkából ösztönösen kibukó hang a világ legjobb énekesei közé emelheti, már ha elég elhivatott lesz a szakmája iránt. A nézőtér soraiban helyet foglalt Andy Vajna filmipari kormánybiztos is, akit arról kérdeztünk, hogy szerinte mennyi esélye van Giginek arra, hogy világkarriert fusson be.
Téves az az elképzelés, hogy egy pályakezdő tehetségnek mecénásra van szüksége, aki pénzeli és aki a kapcsolatai révén olyan társaságba viszi, ahonnan gyakorlatilag minden ajtó nyitva van – nyilatkozta lapunknak Vajna – Giginek sem erre van szüksége. Ő egy kivételesen tehetséges hölgy, fantasztikus a hangja és az is, ahogy bánik vele. Neki nem lesz másra szüksége, mint rengeteg kitartásra, elhivatottságra, szorgalomra és hitre.
Ha elhiszi, hogy belőle akár egy új Whitney Houston lehet – és erre minden adottsága megvan egyébként – akkor az is lesz, akár itthon énekel akár Amerikában. Nyilván azért kérdeznek engem, mert rám gondoltak mint mecénásra. – veti közbe Vajna – Egyrészt nekem nem ez a profilom, másrészt Giginek sincs szüksége sem rám, sem hasonló kaliberű menedzsmentre. Enélkül is világsztár lesz!
Ingyenes apróhirdetés feladása NEThirdetes.com