Sztárhírek - Tóth Gabi öt milliót is kaszálhat a testével

Az énekesnő pár napja történt kínos villantása most jó pénzt hozhat a konyhára, hiszen a nyuszis magazin azonnal lecsapna rá.Tóth Gabival egy sajtórendezvényen történt meg az incidens, ahol volt párjával, Markó Robival mutattak be egy szenvedélyes koreográfiát. A tánc hevében azonban Gabi combtőig felsliccelt ruhája mindent láttatni engedett az X-faktor mentorából, tekintve, hogy bugyit is elfelejtett húzni. A zavarba ejtő eset után Gabi másnapi megjelenését is lemondta, most mégis úgy tűnik, hogy villantása miatt mégsem kell szégyenkeznie. A hírek szerint már folynak a tárgyalások a Playboy-jal, akik jelentős összeget hajlandóak fizetni Gabinak, ha megválik ruháitól.

"Gabi most abszolút A kategóriás celeb, ráadásul jól is néz ki, maximálisan kompatibilis a Playboy minőségével. Az ominózus balhéja után egyenesen kézenfekvő, hogy ő legyen az egyik idei szám címlapja. Milliókat keresne ezzel, arról nem is beszélve, hogy a nyuszis fotókon tulajdonképpen nem látszana annyi, mint amennyi a sajtótájékoztatón látszott" - mesélte a Borsnak egy névtelenséget kérő elismert lapkiadó, aki hozzátette - "a művészképek mellé készült mélyinterjúban pedig megmagyarázhatná a nagyközönségnek, hogy úgy általában mit miért tesz. Sokan nem értik őt. Egy elképesztően tehetséges lányról van szó, akinek lételeme a lázadás, ugyanakkor valahol konzervatív is. Ez a kettősség teszi a nézők számára érdekessé, izgalmassá és titokzatossá."
Habár egyelőre sem az énekesnő, sem a magazin főszerkesztője nem erősítette meg a hírt, szakértők úgy gondolhatják, hogy Gabi markát 5 millió forint is ütheti, ha beadja a derekát.