Sztárhírek - Sarka Kata egymillióért áll színpadra

Megér ennyit a TV2-nek a barna szépség, az viszont hétpecsétes titok, hogyan járta ki a sztárgázsit Hajdú Péter felesége. A fizetések attól függnek, ki milyen ügyesen tárgyalt, de nyilvánvalóan több pénz jár a profi énekesnek, mint a lelkes amatőrnek. Mégis különös, hogy Sarka Kata annyit kap, mint Nótár Mary. Kétségtelenül rengeteg lemondással, gürcöléssel és stresszel jár A Nagy Duettben való szereplés minden résztvevőnek, aki vasárnaponként a bőrét viszi a vásárra. Nem csoda hát, hogy a műsorban fellépő sztárok megkérik a munkájuk árát.
A Bors zenészberkekből származó értesülései szerint a fizetések 200–250 ezer forint per fő, per adás között mozognak. Vajon hogyan lehetséges, hogy a hamiskás próbálkozás ugyanolyan jól jövedelmez, mint ha valaki profiként űzi a szakmát?  Az egyezkedések általában úgy kezdődnek, hogy a kereskedelmi tévé meghívja a delikvenst, elmondja neki, hogy mit kellene csinálnia, és ezért ennyi és ennyi pénzt kapna, meséli a Bors informátora, aki maga is szereplő volt egy korábbi A Nagy Duett adásban. Van, aki azonnal igent mond a felkérésre, mert vagy a szereplés lehetősége, vagy a pénz vonzóvá tette számára a dolgot, de az igazán felkapott sztárokkal azért nem ennyire könnyű. Az, aki a műsor indulásának időpontjában éppen nagyon fut, vagyis sok fellépése van, más kereskedelmi tévés műsorokban is éppen szerepel, az egy kicsit alkudozhat, mondja az informátor, majd hozzáteszi: A mostani A Nagy Duett szériában 200–250 ezret kapnak a szereplők. A profik a felső, az amatőrök az alsó határnál mozognak. Külső szemlélő számára nyilván érthetetlen, hogy a hangokkal erősen hadilábon álló Sarka Kata vagy Fekete László néhány ezer forint híján ugyanazt a pénzt kapja, mint Nótár Mary, aki az elmúlt egy évben üstökösként robbant a köztudatba, amit a kivételes tehetségének köszönhet, de hát ez van, a dolgok ebben a szakmában így működnek, magyarázza az énekes, akitől azt is megtudtuk, hogy a műsorban fellépő vendégszereplők (volt duettesek) fejenként nagyjából százezer forintot visznek haza.
Természetesen megkerestük Nótár Maryt is, de az énekesnő nem kívánta kommentálni az értesüléseinket, ahogy Sarka Kata sem szerette volna az olvasót beavatni szerződése részleteibe, ezért megkérdeztük a TV2-t is. A szereplők szerződéseinek tartalma üzleti titok, ezért nem szolgálhatunk információval.