Sztárhírek - Berki az USA-ban is arcoskodik

A magyar izomember tizenegyedik lett az Arnolds Classicon, de Jason Stathammel bosszantja az országot. Jason Stathammel posztolt közös képet Berki Krisztián, aki Ohióban, az Arnolds Classic testépítő versenyen vett részt. Az Édes élet sztárjának a herevasalás az arcán is simított, hiszen nem elég, hogy méregdrága autókkal, órákkal bosszantja a megélhetésért küzdő magyarokat, most már hollywoodi csillagokkal parolázik.
A kép hitelességét firtatóknak pedig kemény csapást mért be, szintén a közösségi portálon. A sok hitetlenkődenek, mélyen tisztelt kritikusoknak üzenem; Mint ahogy Dwayne Johnson Magyarországi forgatása alatt a FLEX Gym ben sem álltam sorba fotózkodni egy világsztárral itt az USA ban sem kellett a berki-nek! Olyannyira, hogy Jason Statham menedzsmentje megköszönte és megosztotta a közös képünket mint ahogy én is.
Gyerekek fogadjátok már el a berki az más kávéház ® a berki” - ásta tovább a szakadékot a “pórnép” és saját maga között.
Való igaz, Statham menedzsmentje is név szerint Berkinek köszönte meg a közös fotót egy közösségi hálón, Krisztián ezt is megosztotta.
Berki „csak” tizenegyedik lett a versenyen, Kiss Virág viszont a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Az 57 fős mezőnyből legjobb európaiként lett harmadik.