Sztárhírek - Alekosz millióira pályázik Jerzy

Az egykori villalakó úgy gondolja, amit elvesznek Alekosztól, azt neki kell odaadni. A ValóVilág 4 szépfiúja úgy véli, mivel Alekosz méltatlanná vált a főnyereményre, el kell venni tőle a milliókat, a lakást és az autót. Azt is tudja, hogy kire kellene átruházni: a második helyezettre, vagyis rá. Jerzy úgy gondolja, nagy butaságot követett el Alekosz azzal, hogy a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorához igazolt át. – Ez olyan, mintha a játék közben kiment volna a villából, ezért meg kell fosztani mindattól, amit kapott. Ha nem tudja megbecsülni a lakást, amiért más emberek, családok hosszú évekre adósságba keverednek, egyszerűen nem érdemli meg – háborgott Jerzy.
Ha egy olimpiai versenyen az első helyezettet ki kell zárni, mint Alekoszt, akkor automatikusan a második helyezett kapja meg a helyezést és a nyereményt. Megkérdeztem a csatornát, mi a helyzet ez ügyben, de azt mondták, még nem tudnak konkrétumot mondani. Fogalmam sincs, hogyan fog dönteni az RTL Klub, de várom a fejleményeket.
A legnagyobb szükségem a lakásra lenne, mert az biztonságot adna. Boldog lennék, és megbecsülném. De a tizenkétmillió is nagy pénz, abból is lehetne egy lakást venni és berendezni – mondta Jerzy, akinek terve mélyen felháborítja Alekoszt.
Nem tudom, miért talált ki ilyen marhaságot Jerzy. Amikor meghallottam az ötletét, a pofám leszakadt. Szerinte ez ugyanaz a helyzet, mint a szépségkirálynőknél: ha az első helyezettel valami történik, akkor a második lesz a királynő. Nem értem, hogy gondolja ezt, nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, ilyet még nem is hallottam!
Úgy tudom, már kopogtatott is az RTL ajtaján emiatt, sőt igényt tart az autóra és a lakásra is. Az sem tetszett, hogy telefonon ezzel húzzák a szerencsétlen Évát, aki egyébként depressziós. Ő zokogva hívott fel, hogy igaz-e a hír – panaszkodott Alekosz.