Sztárhírek - Sarka-Vajna-Rogán: Kell még valaki egy jó bulihoz?

"Az ország krémje…" Így kommentálta az egyik hozzászóló Sarka Kata csoportszelfijét. Magyarország legsikeresebb/legtöbbet emlegetett nevei gyűltek össze a magyar tengernél, hogy bulizzanak egyet közösen. Sarka Kata, Vajna Tímea és Rogán Cecília virágkoszorúval a fején mulatott, amiről egyre másra készültek a jobbnál jobb fényképek is.
A retróbuli emlékeit Hajdúné egy szívmelengető Wass Albert idézettel is megspékelte: "Furcsa az élet. Ahogy összehoz két embert itt meg amott, mintha csak véletlen lenne, s aztán egymáshoz láncolja őket a barátság láthatatlan erejével."

Sztárhírek - Palikék átlagcsaládként élnek Mallorcán

Palik László és családja már semmit nem osztanak meg magánéletükről, így az is hosszú időbe telt, mire kiderült, hogy hova is költöztek valójában. Az első hírek szerint Argentínát választották új otthonukul, de Siófoki házukban is többször látták őket az elmúlt időszakban. Egy ideje már biztosan tudni lehet, hogy a Palik-Marsi házaspár a spanyol nyaralóparadicsomban, Mallorcán telepedett le két fiával, most pedig egyik ismerősüknek köszönhetően azt is tudjuk, mennyire sikerült beilleszkedniük.
"Egy helyen sportolnak a gyerekeink, így sűrűn találkozom velük. Teljesen hétköznapi család benyomását keltik, mindig közvetlenek. Ha csak teheti, Laci és Anikó együtt viszi a srácokat óvodába, iskolába. Egymás között mindig magyarul beszélnek, de a fiúk spanyolul és angolul is folyékonyan tudnak, ahogy Anikót is hallottam már mindkét nyelven társalogni. A gyerekek egyébként fociznak és karatéznak, a szülőknek pedig olyannyira nincsenek sztárallűrjeik, hogy a családfő például rendre beszáll futballozni a többi apukával egyetemben az edzések végén. A tengerhez közeli apartmanban laknak, Anikó szinte mindennap legalább egy órát kocog a parton. Biztos vagyok benne, hogy Laci is sportol, mert egyáltalán nem engedte el magát, sőt" - mesélte a Blikknek E. Edina.

Sztárhírek - Feljelentést tett Bálint Antónia

Már hetek óta Bálint Antónia és Sarka Kata szolgáltatják az egyik fő témát a hazai bulvárnak. A két celeb nem kisebb dolgon veszekszik, mint hogy Toncsi állítólag fekete mágiával ártana Hajdú Péter nejének és családjának. Az egykori szépségkirálynő tagadta a vádakat, sőt kijelentette, hogy soha nem járt jósnál, mivel nem hisz bennük, és ráadásul teljesen ki van akadva Katára amiért mégis ezt terjeszti róla. Közben ma a jósnő is megszólalt, hogy Hajdúékat igazolja.

Antónia így elérkezettnek látta az időt, hogy jogi úton rendezze az ügyet. Nemrégiben a Facebook-oldalán jelentette be, hogy büntető feljelentést tett.

"Megtettem a büntető feljelentést. Nagyon bízom benne, hogy addig is már, amíg a kihallgatások megkezdődnek, abbamarad ez a hazugság áradat és a személyemet folyamatosan rágalmazó, emberi méltóságomban és becsületemben sértő írások" - írja Antónia.
A dolog egyébként nem előzmények nélküli, ugyanis a fekete mágiával hírbe hozott anyuka néhány napja ügyvédjével együtt kilátásba helyezte a jogi utat. Kérdés, hogy az ügyet megnyerő rendőrök mit szólnak majd hozzá.

Sztárhírek - Bált rendeznek Damu Roland tiszteletére

A börtönviselt színész számára rendezett esemény bevételével roma gyerekeken segítenének. Cigánybált rendeznek Damu Rolandnak - írja a Bors. A lap szerint a színész egy Facebook-bejegyzésben romának vallotta magát, majd később azt állította, nem ő írta a bejegyzést. Ennek ellenére a poszt ott maradt az oldalán. Ezen felbuzdulva Csikja Angéla hegedűművész, a Rajkó zenekar korábbi tagja, a Magyarországi Nemzeti-Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesületének országos alelnöke úgy véli, ez jó lehetőség lenne, hogy roma gyerekeknek szervezzenek jótékonysági estet. "Olvastam, hogy felvállalta a romaságát, ezért egy bált szeretnék rendezni Damu Roland tiszteletére. Neves énekesek, zenészek vesznek majd részt rajta. Pártatlan vagyok, engem csak az érdekel, hogy romaként hova jutott, és szakmailag mit ért el. Jótékonysági bált szervezek, hogy az 1500 forintos belépőkből hátrányos helyzetű roma gyerekeket támogassunk! Aki ma felvállalja a romaságát, azt tiszteletben kell tartani, és fel kell emelni! A cigányok összetartanak, nem érdekel bennünket, hogy ki hibázott vagy ki nem. A nemes célt kell nézni! A Facebookon rengetegen támogatják, most itt az alkalom, hogy a szeretetüket a gyakorlatban is megmutassák az emberek a jó cél érdekében!" - mondta el a szervező a lapnak.

Sztárhírek - Nóci 11 hónapot várt a párjára, míg a férfi börtönben ült

Czifra Noémi kálváriája még 2012 decemberében kezdődött, amikor ittas vezetéssel vádolták meg. A kissé összetett és bonyolult ügy azzal végződött, hogy a műsorvezető közokirat-hamisítás vádja miatt öt hónap börtönbüntetést kapott, két évre felfüggesztve. Nócit megviselte az évekig tartó huzavona, ráadásul kiderült, hogy eközben párja is börtönben ült.
"Sokan féltjük, mert az a helyzet, hogy ő a szüleire, a testvérére és a barátaira sem igazán hallgat, inkább csak megy a saját feje után. Szerintem belejátszik az állapotába, hogy so­káig magányos volt, egyedül élt otthon a kisfiával, mert a párja börtönben ült. Úgy tudom, a szerelmét valamilyen csalási ügybe sodorták bele" - mesélte a Blikknek a szőke sztár egyik ismerőse.
Nóci nem tagadta a dolgot, de állítja, már egyenesbe rázódott az élete, és sosem volt olyan boldog, mint most. "Igen, igaz, valóban börtönben volt, de ennek vége. Végre családban élünk megint! Vele is minden rendben van már, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ha ránézek a kisfiamra, ő is újra ragyog. Amíg a párom börtönben volt, rendszeresen látogattam, nem ingott meg a szerelmünk. Nem bujkáltam, bárki láthatott, amikor beszélőre mentem hozzá a fegyintézetbe. A 11 hónapot, amit bent töltött, hűséggel kivártam" - mondta Nóci, aki drasztikus fogyását is azzal magyarázta, hogy csupán ad magára.

Sztárhírek - Bálint Toncsi megfenyegette látóját

Sarka Kata nemrégiben közösségi oldalán fakadt ki, amiért férje exe álneveken pocskondiázza őt és családját. A kétgyermekes anyuka azt is tudni vélte, hogy Bálint Antónia jósnál járt, hogy rontást kérjen rájuk. Ez volt az a pont, ahol már Toncsi is bekapcsolódott a nyilvános megmondása. Természetesen tagadta a vádakat, sőt kijelentette, hogy soha nem járt jósnál, mivel nem hisz bennük, ezért jogi lépéseket fontolgat Kata ellen.
Néhány nap nyugi után azonban itt az újabb csavar. A Bors megtalálta azt a jósnőt, akivel Antónia kapcsolatban állt. "Ahonnan lehetett, már letiltottam korábban, így egy barátnőmön keresztül fenyegetett meg, arra utalt, hallgassak, mint a sír. Ezt azonban már nem tűrhetem. Ha a jövőben sem hagy nyugton, névvel is kiállok a nyilvánosság elé. Sosem hirdettem magam, ismerősök útján találnak meg, még politikusok is szép számmal keresnek. Pénzt sosem fogadtam el, pedig már milliomos lehetnék" - kezdte a napilapnak az asszony.
"Antónia alig egy éve keresett meg, majd többször beszéltünk telefonon. Azt szerette volna tudni, teljesülnek-e azok a dolgok, amelyekre egy férfi mágust kért meg. Aztán küldött egy képet egy nőről, és vele kapcsolatban kellett „megnéznem”, teljesülnek-e majd a kért dolgai. De nem voltam hajlandó rá. Utólag csak azt láttam, hogy nem lesz semmi baj. Az meg csak néhány hónapja derült ki számomra, hogy a fényképen Hajdú Péter édesanyja látható. Gondolom, nem akarta, hogy a kép alapján egyből rájöjjek, kik a haragjának céltáblái."

Sztárhírek - Otthon mondta ki az igent Szinetár Dóra

A színésznő a legnagyobb titokban, szűk családi körben ment hozzá Makranczi Zalánhoz. Édesapja szerint nagyon bensőséges esküvő volt. Hétvégén harmadszor is kimondta az igent Szinetár Dóra, aki a Bors információi szerint ezúttal egy Pest környéki településen, vélhetően a szülői ház kertjében házasodott. A nagy titokban szervezett, szűk körű ceremóniához az anyakönyvvezetőt házhoz hívták, továbbá az is kiderült, a színésznő most is hófehér ruhát viselt. Édesapja, Szinetár Miklós szerint gyönyörű volt. „Nagyon boldog vagyok, Dóra és Zalán igazán jól mutatnak együtt. Dóri gyönyörű volt! Csak a gyerekek és a szülők voltak jelen az esküvőn. Nem volt nagy buli, viszont nagyon bensőséges volt” - mondta el a lapnak az örömapa.

Sztárhírek - Kiderült, kivel él együtt Görög Zita

Jóképű, befolyásos televíziós Görög Zita szerelme - írja mai cikkében a Bors. A lap információi szerint ugyanis a modell-műsorvezető már egy ideje együtt él Koltay Tamással, a TV2 kommunikációs vezetőjével, akit gyermekei is nagyon kedvelnek.
A kapcsolat állítólag már hónapok óta tart, de eddig igyekeztek azt titokban tartani; amihez talán köze lehet annak is, hogy Zita a konkurens csatorna divatmagazinjának műsorvezetője éppen. A pár tagjai a lapnak most ugyan megerősítették, hogy valóban együtt vannak, de nyilatkozni ezzel kapcsolatban továbbra sem szeretnének.

Sztárhírek - Tatár Csilla szexi csajból cuki kismama lett

A műsorvezető Facebook-oldalán a szépségkirálynő választás kapcsán nosztalgiázik.

"2012-ben, 2013-ban és 2015-ben a Szépségkirálynő választás műsorvezetőjeként. A kék ruhámat imádtam a legjobban..." - írja közösségi oldalán Tatár Csilla, aki a tegnapi Miss World Hungary döntőjének műsorvezetője volt.
Az MTVA-hoz átigazolt tévés korábban a TV2-n is vezethette a show-t, és ahogy nemrégiben elárulta, alig várta, hogy pocakosan is színpadra állhasson. Ami valljuk be, jól is állt neki; a várandósságtól kivirult műsorvezető így is nagyon csinos volt, de azért korábbi képein sem találni semmi kivetnivalót. Sőt.

Sztárhírek - Szinetár Dóra férjhez ment

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán megtartották régóta tervezett és tologatott esküvőjüket. A szertartás a sajtó kizárásával, teljes titokban zajlott. Szinetár hétfőre virradó éjjel a Facebook-oldalán tette közzé, hogy harmadszorra is feleség, korábban Lőcsei Jenő majd Bereczki Zoltán neje volt.

Az újdonsült házaspár tagjai korábban azt nyilatkozták, hogy az utolsó nyári hónapig várnak az esküvővel, mégis előrehozták. Igaz, azt is elmondták, hogy szeretnék megtartani maguknak a pillanatot, ezért olyan helyszínt választanak, ahol a szűk családdal és pár baráttal ünnepelhetnek.
"Például, most elmondom, hogy szűk családi körben egybekeltünk. Férj és feleség vagyunk. Rengeteg energiánkat emésztette föl az, hogy ne tudja meg a bulvár, és ne küldjenek fotósokat az esküvőre. Szerinted ez normális? Én azt nem fogom letagadni, hogy a feleségem (miért is tenném, hiszen boldog vagyok), de mutogatni sem szeretném azt, hogy választottunk gyűrűt, ruhát, hajgumit, virágföldet, milyen lesz az esüvői menü, és nem szeretnék beszélni arról, hogy milyen érzés kimondani az igent. Na, ez aztán tényleg magánügy!" - erősítette meg a férj, Makranczi Zalán a nullahategy.hu-n egy tegnap este megjelent interjúban a házasságkötés tényét.

Sztárhírek - BB Évit kidobták a kaposvári kórházból

BB Évi rendszeres látogatója a pszichiátriának, évek óta ki-be jár, de igazi javulás eddig nem következett be mentális állapotában. Évekkel ezelőtt családja még bízott a gyógyulásban, de újra visszaesett. 27 évesen már gyámság alá került és rokkantnyugdíjas lett, fiait pedig mások nevelik. Elsőszülöttjéről nagynénje gondoskodik, második gyermekét pedig örökbe fogadták, miután Évi a terhességére sem emlékezett.
Év elején egy kórházi ápoló már elmondta, hogy Évának hamarosan mennie kell a kórházból, ott ugyanis nem ápolhatnak évekig egy beteget, és most úgy tűnik eljött ez a pillanat. A kaposvári pszichiátriai osztály elküldte BB Évit, akire most édesanyja vigyáz, de szeretnék, ha egy otthon befogadná őt, ahol megkapja a megfelelő ellátást.
"Évit elbocsátották a kaposvári kórház pszichiátriai osztályáról. Nyolc éve vett egy kis faházat Kaposváron, a fiam és a családja segítette, de azóta szinte széthordták már az épületet a tolvajok. Ott van az unokám, de nincs jó állapotban, néha azt sem tudja, hogy mi történik körülötte. Azt szeretnénk, ha elhelyeznék egy intézetben, de senki sem segít rajtunk" - mesélte sírva a Sonline-nak a 75 éves Párkányi Jánosné, akit az is megrázott, hogy a napokban unokája halálhírét terjesztették el az interneten.

Sztárhírek - Vajna Timi egyre gyakrabban mutogatja húgát

Vajna Tímea jó testvér módjára természetesen kishúgát is hozzásegítette a luxusélethez. Lilla még a nászútjára is elkísérte őt és Andyt, de a legtöbb külföldi kiruccanás alkalmával is velük tartott. A lányok együtt síeltek karácsonykor Aspenben, Las Vegasban buliztak szilveszterkor, de Miamiban is együtt sütették magukat a Miss Universe világversenyének helyszínén.
Timi tehát eddig sem hanyagolta el húgát, de mostanában mintha egyre gyakrabban mutogatná a fiatal modellkarrierre vágyó lányt. Legutóbb házi divatbemutatójukat fotózták le, és tették közzé a Facebookon. A képekről sugárzik a testvéri szeretet, és azt sem tudjuk figyelmen kívül hagyni, hogy Vajnáné egyre vékonyabb.

Sztárhírek - Damu bosszút forral volt rabtársa ellen

Damu Roland korábbi rabtársa tálalt ki a Story magazinban a színész viselkedéséről. Ritz Mihály szerint Damu a börtönben is agresszívan viselkedett, ápolatlan volt, és azzal is eldicsekedett, mit csinált exbarátnőjével, Palácsik Tímeával.
Az áprilisban szabadult sztár természetesen tagad, közösségi oldalán pedig arra kérte a börtönben megismert társait, hogy álljanak ki mellette - figyelt fel a bejegyzésre a Bors. "Tiszalöki rabtársaim!!! Tudom, hogy ciki, ha valaki börtönben ült! De, most segítsetek! Írjátok ki az idővonalatokra vagy e bejegyzés mellé, hogy mennyit segítettem a Ritz Mihálynak, akinek olyan büdös volt a szája, hogy nem lehetett mellette megmaradni! Gyertek és legyetek őszinték! Köszi, Roli!"
Habár a napilapnak sem Roland, sem pedig cellatársai nem akartak nyilatkozni, az egyik volt elítélt szót emelt a Facebookon.
"Ez várható volt, de ezt bent meg kellett volna tanulnod Rolcsi! Egy pillanat alatt eladnak, hazugságokat terjesztenek rólad, pénzt akarnak keresni ezáltal! Én fél évig voltam veled 16 négyzetméteren. Soha, semmilyen konfliktus nem volt. Próbáltuk túlélni a bentlétet! Ha majd összefutunk, akkor nem bográcsban csináljuk a bablevest, hanem lavórban. Ölellek barátom!" - írta az excellatárs.

Sztárhírek - BB Évinek halálhírét keltették

BB Évi 2002-ben nyerte meg a Big Brother fődíját, azóta pedig gyökeresen megváltozott az élete. Fiatalkora ellenére már hat éve rokkantnyugdíjas, és szinte állandó pszichiátriai kezelésekre szorul. Két gyermekével sem tartja a kapcsolatot, mentális állapota pedig ingadozik.
Édesanyja igyekszik támogatni őt, ám Terikének a nehézségek tetejébe még azzal is szembesülnie kellett, hogy részvétnyilvánító hívásokat kap lánya miatt. Az interneten ugyanis egy olyan álhír jelent meg, mi szerint BB Évi tragikus körülmények között elhunyt.
"Nem igaz ez az egész. Borzasztó, mit meg nem engednek maguknak embe­rek. Szerencsére tényleg egyre jobban van most, hála az égnek" - mondta feldúltan Terike a Borsnak.
Nem Évi az egyetlen ismert ember, akinek nevéből ilyen módon akarnak hasznot húzni a linkvadász oldalak. Korda György és Fekete Pákó is áldozatul esett már ennek a visszataszító hazugságnak, de L.L. Junior öngyilkosságáról is beszámoltak korábban.

Sztárhírek - Átverték Demjén Rózsiékat

Két évvel ezelőtt rohamtempóban írattak a vb-pályázatra himnuszt Demjén Ferenccel, Závodi Gáborral és Menyhárt Jánossal, a fizetésről azonban megfeledkeztek. A megrendelő a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Gyárfás Tamás volt.
"Sietnünk kellett,hogy a pályázati határidőre elkészüljünk. Abban maradtunk Gyárfással, hogy ha megnyerjük a rendezés jogát, visszatérünk az anyagiakra. A rendezést megnyertük, viszont azóta azt hallom, hogy mi ingyen vállaltuk a munkát. Erről szó sincs! Azóta viszont pingpongoznak velünk, ide-oda küldözgetnek, hogy ott kilincseljünk a pénzünkért. De azt hiszem, Gyárfással, a szervezőbizottság vezetőjével kellene szót értenünk. A szervezésre majdnem ötvenmilliárd forintot fordít az ország. És nem képesek bennünket kifizetni?" - panaszkodott a Borsnak Demjén Rózsi, hozzátéve, hogy stúdiót kellett bérelniük, az operaházban dolgoztak, kórust alkalmaztak, mindezt saját zsebből, és hogy határidőre végezzenek.
Az ominózus dalhoz videoklip is készült, ezt a a már a Nap TV-ben is Gyárfás mellett dolgozó Duljánszky Tibor jegyezte. A filmben Orbán Viktor tapsol, puszilkodik, kávézik, alapkövet rak le, versenyt indít, szerződést szignál, meg kezet ráz. Utólag a szövetségben is megfogalmazódtak olyan vélemények, miszerint túlzásba vitték a gesztusokat, és talán túl nagy szerepet kapott a miniszterelnök.

"A dal filmanyaga rendre frissül, folytonosan összefoglalja a vb-rendezés folyamatát. Minthogy ebben eddig a pályázat elnyerésétől az uszoda alapkőletételéig bezárólag a miniszterelnök meghatározó szerepet vállalt, aligha lehetne – és ezt nem is akartuk – megkerülni a személyét. Ha bármely párt első embere nagy örömünkre ilyen tevőleges szerepet vállal az úszó-vb sikere érdekében, akkor természetesen helyet kap a filmben" - magyarázta a Borsnak Gyárfás, majd hozzátette: Demjénék hozzáállását mutatja, hogy egykor ingyen vállalták a felkérést.

Sztárhírek - 17 kilót fogyott Gáspár Evelin

Győzike Facebook-oldalán büszkélkedett el lánya fotójával.

"17 kg mínusz!!!" - írja közösségi oldalán Gáspár Győző, aki 21 éves lánya, Evelin képét osztotta meg a minap.
A korábban a tévében megismert duci kislánynak mára nyoma sincs, Győzike idősebb lánya igazi szexi nővé érett.

Sztárhírek - Nem ritka a balhé Kasza Tibi műsorának forgatásán

A Kasza! show egyik statisztája szerint amíg az adásba került műsor vicces és szórakoztató, addig a felvételeken néha kifejezetten vágni lehet a feszültséget -írja a Blikk.
"Egyszer fültanúja voltam annak, hogy Tibi egy világosítónak, aki akár az apja is lehetne, azzal érvelt, hogy az előző adásban olyan sok volt az ellenfény, hogy az anyukája felhívta, hogy „Mi van fiam, szőke lettél?" De végignéztük azt is, amikor a rendező egy szóváltás végén a stúdiómikrofonon keresztül leállította a felvételt, és kihívta Tibit a színpadról egy hátsó helyiségbe. Kasza mindenáron máshogy akart valamit megoldani, mint ahogy azt a rendező szerette volna. Eléggé puskaporos volt a hangulat, a nézők is csak zavartan pislogtak" - mesélte a lapnak V. Norbert. Kasza Tibi elismerte, mindig a maximumra törekszik, ezért valóban előfordulnak szakmai viták. "Maximalista ember vagyok, szeretném, ha minden tökéletesen működne. Minden munkahelyen előfordulnak viták, és ezek néha valóban hangosabbak, de mindig kulturáltak! Ugyan most nyári szüneten vagyunk, de ugyanazzal a stábbal dolgozom három éve a Kasza! show-ban. Nekem fontos, hogy mindenki a legtöbbet hozza ki ebből az egészből, és ezt valóban szóvá is teszem, de még egyszer hangsúlyozom, ezek kizárólag szakmai viták, amelyekben néha nekem van igazam, néha meg a vitapartnernek" - mondta el a műsorvezető.

Sztárhírek - Már az RTL-lel forgat Stohl András

Hatalmas bulival zárta az évet a Vígszínház, ám a rendezvényen Stohl András nem vett részt. Ennek oka a Bors szerint, hogy a színész az RTL Klub Válás című új sorozatában kapott főszerepet, és a forgatások már javában zajlanak. Stohl is nagyon sajnálhatja ezt, hiszen kiderült, az ő és Eszenyi Enikő színházigazgató főszereplésével játszott Testőr című darabra volt a legtöbb néző kíváncsi a Víghez tartozó Pesti Színházban.
Az eddig kiszivárgott információk szerint a Válás egy heti sorozat lesz, amely részenként 20 millióba kerül. A holland alapokon nyugvó drámaian humoros széria három, válófélben lévő, 35–45 év közötti férfi mindennapjait mutatja be, akikben semmi közös nincs látszólag, s életük e jelentős szakaszában összeköltöznek. A mélyen gyökerező barátságról, erős érzelmekről, gyászról, kételyekről és újrakezdésről szóló széria a holland RTL-en 2012 óta fut sikeresen, nálunk ősztől lesz látható. A sorozat producerei Pataki Ági és férje, Kovács Gábor, akiknek a többi közt az Üvegtigrist és a Nejem, nőm, csajom című vígjátékot is köszönhetjük.

Sztárhírek - Végrehajtás Szulák Andreáék cégén

A színésznő egy újságírótól értesült arról, hogy végrehajtás van a férjével közös cége ellen. Önálló bírósági végrehajtó kért végrehajtást az Axis Colonial Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-re, Szulák Andrea és férje, Gábor az opten.hu cégadatbázisa szerint. A céget még 2005-ben alapították hárommillió forinttal. A tevékenységi körébe az éttermi mozgó vendéglátás éppúgy belefér, mint az iparcikk jellegű bolti vegyes-, kenyér-, pékáru-, ital- és édesség-kiskereskedelem. A Blikk Szulákot is felhívta, hogy érdeklődjön, mekkora a baj. A színésznő azonban az újságírótól értesült a végrehajtásról, azt mondta fogalma sincs mi ez, de utánanézet a könyvelőjével.  Andrea párjához, Gáborhoz hasonlóan tagja a cégnek, az ezzel kapcsolatos ügyes-bajos dolgokkal nem ő, hanem a szerelme foglalkozik. A férfi a lapnak elmondta: "Andrea csak tagja a cégnek, az ügyvezetője én vagyok. Úgyhogy a felelősség kizárólag engem terhel. Andreának ehhez a világon semmi köze. Egészség van, a gyerek jól van, a többi nem számít. A karriert az anyaság mögé taszító Szulák Andrea egyébként korábban már nyilatkozott arról, hogy sokakhoz hasonlóan ő is hitelcsapdába került, s több mint kilencvenéves koráig nyögheti a több mint 80 milliós tartozását, ha nem sikerül eladnia a gyönyörű budai családi házát.


Sztárhírek - Lilu még mindig házasságáért küzd

Lilu házassága már tavaly is romokban hevert, de januártól a nyilvánosság elől sem titkolhatták tovább. Férje, Árva László ugyanis elköltözött közös otthonukból, sőt azóta egy másik hölggyel is összehozták a lapok. Az RTL Klub műsorvezetője szemmel láthatóan nehezen viselte az eseményeket, magánéleti válsága miatt egyre nyúzottabb volt. Mindezek ellenére a pár sosem mondta ki, hogy válik, a szőke tévés saját közösségi oldalán is azt vallotta, hogy nem tudja hányadán állnak kisfia apjával.
Most úgy tűnik, adnak még egy esélyt a házasságuknak, legfőképpen gyermekük, Dávid miatt. "Egyelőre ők maguk sem tudják, mi lesz a dologból, abban azonban biztosak, hogy nem akarják feladni. Nagyon sokat beszélgetnek, sokat találkoznak kettesben is. Randizgatnak, próbálják újra megismerni egymást" - árulta el a Blikknek a család egyik barátja.

Sztárhírek - Szulák Andrea szerint a karrier nem a legfontosabb

Szulák Andrea a Best magazin e heti számában tanácsokat ad a boldog élethez. A 43 évesen gyermeket vállaló, jelenleg nyolcéves kislányát nevelgető énekes-színésznő nem meglepő módon egyik legfontosabbnak az anyaságot tartja.
"Mindegy, hogy az ember milyen karriert épít fel, a gyermekvállalást nem szabad kihagyni. Nincs az a szerep, nincs az a koncert, nincs semmi, ami miatt érdemes lemondani arról, hogy az ember édesanyává váljon. Az anyaság egyébként az élet többi területén is kiteljesedést hoz.
Tisztelem azokat a színésznőket, akik nem vállaltak gyermeket, de egy ponton túl megkérdezném őket, vajon megérte-e. Sem a pénz, sem a hírnév, sem a siker nem fog segítő kezet nyújtani, vagy adni egy pohár vizet, amikor már nyugdíjas öreg nénik leszünk."

Sztárhírek - Damu Roland perelné egykori zárkatársát

Damu Roland börtönéveiről egy volt zárkatársa nyilatkozott a minap a Storynak; a férfi azt állította, a színész többször részletesen elmesélte, hogyan bántalmazta Palácsik Tímeát, ráadásul nem lehetett vele békében együttélni, és a tisztálkodást is hanyagolta.
Damu kiakadt, és perrel fenyegetőzik.
"Vissza fog kerülni a börtönbe, beperelem, hogy bizonyítsa az elmondottakat. Ha igaz, amit mond, annak komoly következménye lett volna már odabent. Jelentési kötelezettsége van minden rabnak, ha ezt nem tette meg akkor, az bűncselekmény " - mondta el a Borsnak Damu, aki azt állítja, tudja, hogy a férfi pénzért kínálja sztoriját a lapoknak.
A Bors egyébként egy dedikáláson szólaltatta meg Damut, ahol mindössze heten voltak kíváncsiak a színészre és nemrég megjelent könyvére.

Sztárhírek - Vége Cserpes Laura és Berki kapcsolatának

Rejtélyes fotók, és közös nyilatkozat - így indult Cserpes Laura és Berki Krisztián kapcsolata pár héttel ezelőtt. Azóta viszont nem lehetett őket együtt látni, sőt olvasni lehetett arról, hogy Berki családjával, Pamelával és a kis Natival közös nyaralást szervez.
Cserpes Laura most a Best hasábjain keresztül tisztázta a helyzetet.
"Krisztián és köztem soha nem volt esélye igazán elmélyülni a szerelemnek. Igaz, rengeteget beszélgettünk, jól éreztük magunkat egymás társaságában, mégsem fejlődött tovább ez a kapcsolat. (...) Voltak persze szép pillanataink, de az időhiány megakadályozta, hogy el tudjunk mélyülni ebben a viszonyban, és szorosabbá válhasson a kapcsolatunk, úgyhogy tulajdonképpen még az ismerkedés szakaszában véget ért. (...) Szeretném, ha mindenki tudná, már nem vagyok részese Krisztián életének" - nyilatkozta az énekesnő, aki azt is elmondta, nem bánt meg semmit, de számára most az éneklés a legfontosabb.

Sztárhírek - Damu zárkatársa: Roland gyakran dicsekedett, mit tett Palácsikkal

A börtönviselt színész benti életéről rántotta le a leplet az a férfi, akivel Damu nemrég még együtt raboskodott.  Roland, te is tudod, meg én is, hogy a könyvedben hazudsz. Dehogy vagy ártatlan, hiszen a zárkában sokszor büszkén dicsekedtél vele, mit tettél Palácsik Tímeával" - olvashatóak a Storyban Ritz Mihály, Damu Roland egykori zárkatársának szavai. A csalásért elítélt férfi elámult a színész könyvét olvasva, az ő emlékei szerint ugyanis Damu a börtönben gyakran eldicsekedett azzal, hogy bántalmazta Vajna Timit, de agresszív kirohanásait is megemlíti. "Néha kényszeresen mesélt arról, mit tett Tímeával. Fogadkozott, ha kikerül, megtalálja a módját, hogy megbosszulja, amiért a nő börtönbe juttatta őt. (...) Amikor az első pofont kapta a lány, rázuhant a kanapéra. Feltápászkodott, és sírva könyörgött, hogy ne bántsa. De Damut ez nem hatotta meg. Jött a következő és a következő pofon..." - meséli a volt zárkatárs, aki szerint nem volt könnyű Damuval együtt élni. "Örökké a cipőjét tisztogatta, de az alapvető higiéniára már nem adott. Együtt dolgoztunk a konyhán, és munka után mindig lezuhanyozhattunk, ő azonban ezt nem tette meg. A szűk zárkában elviselhetetlen szag volt. A ruháit sem mosta ki, az ágy alatt tárolta a szennyesét. (...) Azt követelte, hogy Művész úrnak szólítsam, ahogy szerinte a kinti világban is mindenki hívta" - emlékezett a férfi, aki azt állítja, előfordult, hogy Damu a konyhán késsel a kezében ugrott neki, és gyakran rajta töltötte ki a mérgét.

Sztárhírek - Műsorvezetői állást kapott Sarka Kata

Sarka Kata nemrégiben még a FEM3 délelőtti műsorában feszített falatnyi sortjaiban, igaz, ott csak négy napig foglalhatta el a műsorvezetői széket. Mostantól viszont folyamatosan látható lesz a képernyőn, mivel a LifeNetwork csatorna életmód magazinjának háziasszonya lesz.
A Life.hu információi szerint Hajdúné már mától munkába áll, és azért esett rá a választás, mert "hatalmas önfegyelmet tanúsított a diéta terén is, így méltó képviselője lehet az egészséges életmódnak".

Sztárhírek - Damu filmszerepet kapott: erőszakos férfit kéne alakítania

Jolly legújabb, Bombashéj című videoklipjét már több százezren nézték meg, ezért Big Man nevű producer barátjával úgy döntöttek, továbbgondolják a történetet és egy mozikba szánt vígjátékot készítenek. A főszerepre Damu Rolandot kérték fel, akivel már a tárgyalásokat is megkezdték.
"A pénz nem számít, bőven vannak szponzorok. Mozifilmet szeretnénk, és minél előbb el akarjuk kezdeni a munkálatokat. Tudjuk, hogy a börtön miatt alig van Damunak munkája, ezzel a filmmel visszatérhetne, és szakmailag jobbat nehezen találnánk nála. Ragaszkodunk hozzá" - kezdte a Borsnak Jolly, aki azt is elárulta, hogy milyen karaktert szántak a volt barátnőjét bántalmazó Rolandnak.
"A Bombashéj története szerint két szegény ember gazdagságról álmodozik. Szállodában dolgoznak, ők viszik el a parkolóba a vendégek autóit. Jön egy dúsgazdag férfi, akinek ellopják a kocsiját, és elindulnak csajozni, bulizni. Bemutatjuk az élet napos oldalát, és azt, hogy a hirtelen gazdagságot leginkább csak bűnözéssel, lopással, csalással lehet elérni. Roland játszaná az egyik figurát, aki erőszakos, durva, vagány."

Sztárhírek - Megint Pécsi Ildikó panaszkodik fia válása miatt

Már másfél éve zajlik Pártos Csilla és Szűcs Csaba válópere, de a negyedévenkénti tárgyalások mindig botrányba fulladnak. A legutóbbi alkalommal csupán abban egyeztek meg a felek, hogy közös 17 éves fiuk édesanyjánál marad, de a vagyonelosztásban továbbra se jutnak dűlőre.
Csaba ugyanis szétköltözésük után 10 nagy értékű ingatlant íratott szülei nevére, ezután pedig gyerektartást sem fizetett arra hivatkozva, hogy már nincs bevétele a lakások bérbeadásából. Annak a budai villának a tulajdonjoga is Pécsi Ildikóra szállt, amiben Pártos és gyermeke jelenleg is élnek, emiatt pedig különösen kényessé vált az ügy.
A válóper alakulásáról eddig szinte kivétel nélkül a színésznő nyilatkozott, de mostanában annyira belefáradt már a háborúskodásba, hogy a legutóbbi tárgyaláson nem is jelent meg, csupán egy levelet írt. Ezt a levelet Pártos Csilla állítólag méltatlan szavakkal illette, ezért pécsi újra elpanaszolta fájdalmait.
"Minden iraton úgy szerepelek, mint Pécsi Ildikó, és ötven­éves pályafutásom után már sokan ismernek és szeretnek. Ha engem bántanak, sokszor azt érzem, a közönségemet és a szeretteimet is bántják" - mondta a Borsnak a művész.

Sztárhírek - Pásztor Anna a sikítozó tömegbe menekült

Pásztor Anna a német fővárosban tartózkodik, de a kiruccanás több mint veszélyesre sikerült. Barátnőjével esti bevásárlásukat intézték, amikor három maszkos férfi csapott le. Az énekesnő azonnal megosztotta közösségi oldalán a vele történteket, akkor még poénkodva, de azóta rájött, hogy milyen komoly volt a helyzet.
"Be kell vallanom, először tényleg fel sem fogtam, mi történik, mert szürreális volt az egész. Berontott a három férfi fekete egyenruhában, fekete kesztyűben, parókában és Anonymus-maszkban, látszott, hogy vérprofik. A férfit, aki épp előttünk fizetett a kasszánál, azonnal, kérdés nélkül lefújták gázspray-vel. Flóra barátnőm azonnal rájött, hogy ez nem játék, nagyon halkan odamormolta: ez bizony igazi rablás. Hátrálni kezdtünk. Nem volt félelem bennem, de nyomasztó volt, hogy azt éreztem, sarokba vagyunk szorítva. Körülöttünk mindenki sikítozva, rettegve rohangált, menekült, én meg azt kerestem a tekintetemmel, hogy mit vágjak majd a rablókhoz, ha követnének. Már kiszúrtam egy fagyasztott csirkét erre az esetre. Végül a személyzeti bejáraton keresztül slisszoltunk ki. Ekkor alig öt méterre tőlünk észrevettük, amint a három maszkos pasi bevágódik egy kisautóba, és gázt adva elmenekülnek. Olyan volt az egész, mint egy amerikai filmben" - mesélte a Blikknek Anna.

Sztárhírek - Mentő vitte kórházba Kozsót

Kozsónak valószínűleg ez élete legmegterhelőbb éve. Az agyi műtétek után hosszú hónapokig lábadozott Amerikában. Újra kellett tanulnia járni és beszélni, ráadásul gyógyulása után súlyos autóbalesetet is szenvedett a tengerentúlón. Ketten meghaltak, az énekesnek pedig a gerince sérült.
Hétvégén Szegeden egy zenei fesztiválon már úgy tűnt, hogy minden helyrejött, de aztán jött az újabb csapás. Kozsó egy telefonhívást kapott, ami annyira felizgatta, hogy párjának, Keirának mentőt kellett hívnia.
"Hétfőn azonban kapott egy telefonhívást, amiből megtudta, nem akarják kifizetni egy olyan munkáért, amit már elvégzett. Komoly anyagi veszteség ez most a számára, hiszen hónapokon át nem voltak fellépései, a hét számjegyű összegre nagy szüksége lett volna az újrakezdéshez" - mondta a Borsnak Kozsó egyik ismerőse.
"Nagyon felzaklatta Kozsót ez a telefonhívás, egy pillanat alatt szökött az egekbe a vérnyomása. Százkilencvenig meg sem állt a vérnyomásmérő, úgyhogy azonnal tárcsáztam a mentőket. Szerencsére hamar kiértek, és szirénázva vitték is Vácra. A poklok poklát éltük át ez alatt az idő alatt mindketten" - mesélte az énekes fiatal szerelme.

Sztárhírek - Várkonyi Andrea családja nélkül nyaral

Várkonyi Andrea már napok óta lelkesen tudósít kedvenc nyaralóhelyéről, Venezuelából Facebook-oldala rajongóinak. A TV2 Tények című műsorának háziasszonya legalább negyedszerre látogat el a Dél-Amerika északi részén elterülő országba, és saját bevallása szerint még mindig rendszerint új élményekkel tér haza onnan. Úgy tudjuk, családja nélkül indult útnak, ám Venezuelában nincs egyedül, hiszen a világ másik felén szoros barátságot kötött egy félig magyar házaspárral.

Sztárhírek - Krasznai Tündére kiakadtak a szomszédai

Megbotránkoztatóan viselkedett Krasznai Tünde - írja egy olvasói levél alapján a Blikk.
"Krasznai egy hetedik kerületi társasházban lakik a harmadik emeleten, immár egy éve. A földszinten él egy roma család, akik nagyon szeretik a zenét. Gitároztak, Krasznai pedig lement hozzájuk mulatozni és kiabált. Szándékosan nem éneket mondtam, mert csak halandzsázott összevissza. Szerintem már nem volt szomjas. Már nem először csinálta ezt Tünde. Máskor is randalírozott, amikor ivott. Ilyenkor soha nem kötekedik, csak énekel és kiabál. Olyanokat, hogy kenyérre sincs pénze, meg ilyenek. Ezúttal is így volt, annyi különbséggel, hogy most nem volt rajta fehérnemű" - emlékezett az esetre az egyik szomszéd. Az X-Faktorban feltűnt, és a dzsungelt is megjárt énekesnő tagadja, hogy ivott volna, egyébként pedig költözni készül.
"Igen, szórakoztam a szomszédaimmal, de ennyi történt és semmi több. Az ember próbál jó fej lenni, és ismert emberként is rendesen hozzáállni mindenkihez, de sajnos mindig van olyan, aki megpróbál előnyt kovácsolni abból, ha ilyesmit tapasztal. Egyébként én már egyáltalán nem iszom alkoholt. Ez fontos! És elhiheti, hogy bugyi is volt rajtam, amikor örömködtem. Egyébként pedig pont most költözöm el. De nem a történtek miatt, hanem azért, mert ez egy zűrös környék" - mondta el a lapnak Krasznai.

Sztárhírek - Nóci még mindig elég rossz bőrben van

Az RTL Klub egykori műsorvezetője meglehetősen nyúzottan és lefogyva mesélt az Aktív riportjában kusza történetéről, aminek végeredményeképp nemrégiben közokirat-hamisítás vádjában bűnösnek találta a bíróság, és öt hónap börtönt kapott két évre felfüggesztve. Nóci, azaz Czifra Noémi elmondta, ő nem bűnöző, mégis kénytelen úgy érezni magát, pedig véleménye szerint nem hamisított, hiszen nem "otthon nyomdázta" a jogosítványát.
A sokszor elmesélt történet újabb előadása közben azért leginkább az tűnhetett fel, hogy az egykor bombázóként képernyőn lévő extévést látványosan rosszul érintették a vele történtek, legalábbis külseje mindenképp erre enged következtetni.
A 40 éves celebbel való riport végén azonban az is elhangzott, a korábban már énekléssel próbálkozó  Nóci újra zenei karrierről álmodik; ezzel pedig talán a zűrös időszak végére is pontot tehetne.
Mindenesetre kíváncsian várjuk a nagy visszatérést.

Sztárhírek - 44 milliós lakás Dynamictól óvodai ballagásra

Budai lakóparkban vásárolt luxuslakást hat és fél éves kislányának Dynamic. Na ne higgyék, hogy a milliomos magyar rapper csak úgy, mindenféle különösebb ok nélkül vette meg a 44 millió forintos otthont. Linett ugyanis az óvodai ballagása okán lett lakástulajdonos. Igaz, ahhoz, hogy egyedül is élvezze a saját otthon előnyeit, még fel kell nőnie, mindenesetre a 105 négyzetméteres plusz 100 négy­zetméteres körteraszos lakásban bizonyára jól érzi majd magát.
"A környezetemből sokan mondogatták, hogy talán túlzás, a valóságtól elrugaszkodott ötlet egy lakással meglepni Linettet az óvodai ballagása alkalmából, de nem érdekel, ki mit gondol. Ha megtehetem, miért ne tenném meg? Ráadásul engem igenis megnyugtat a tudat, hogy lesz hová mennie, amikor majd ki akar repülni otthonról. Az is a lakásvásárlás mellett szólt, hogy a sok pénügyi botrány után az ingatlan még mindig biztos, jó befektetésnek tűnik" - mondta a Blikknek Dynamic, akinek állítólag még Berki Krisztián is tartozik.

Sztárhírek - Elölről kellett tanulnom mindent

Kozso nyolc hónapos kényszerszünet után tért vissza a színpadra néhány napja. "Itt vagyok veletek! Életeben vagyok" kiáltással, sírva köszöntötte a közönségét. Az énekes tavaly októberben esett át egy agyműtéten. Az operáció ugyan jól sikerült, de azt követően kapott egy agyvérzést, ami miatt lebénult a fél oldala.
"Az orvosok szerint csoda, hogy ilyen hamar sikerült felépülnöm. Elölről kellett tanulnom mindent, olyan voltam, mint egy gyerek, aki most ismerkedik a járással, a beszéddel. Tudatosan, napi 6-8 órát foglalkoztam azzal, hogy fejlesszem a képességeimet, amelyek korábban természetesek voltak, viszont az agyvérzést követően elvesztek. De egyszerűen nem engedhettem meg magamnak, hogy ezen kesergek, feladatom volt" - mondta a Blikknek Kozso, aki az elmúlt hónapokat a kedvesével külföldön töltötte.
"Kettesben mentünk ki az Egyesült Államokba Keirával, mert úgy döntöttünk, hogy kizárólag a felépülésemre szeretnénk koncentrálni. Rengeteget küzdöttem azért, hogy visszanyerjem önmagam, hogy újra kiállhassak a közönségem elé, ami számomra az életet jelenti. Nagyon sok mindent megváltoztatott bennem ez a hirtelen jött tragédia. Bár tisztában voltam azzal, hogy a műtéttel kockázatot vállalok, benne volt a pakliban a bénulás lehetősége, de egy pillanatig nem gondolkoztam. Nem érdekelt semmi, tudtam, hogy élni akarok. És most itt vagyok, szerelmes vagyok, és örülök, hogy élek. Ráadásul a halál közelsége sok mindent megváltoztatott bennem, most már szeretnék gyermeket" - tette hozzá az énekes, aki már az esküvőn is gondolkodik.

Sztárhírek - 18 ember halt meg Andy Vajna repülőjén

Andy Vajna Airborne Charter Inc. nevű cége – mely a kaliforniai Burbankban van bejegyezve – érintett volt egy 2001-es balesetben, melyben 18 ember vesztette életét. A Bors a korabeli újságcikkekből kiderítette, hogy 15 Los Angeles-i fiatal tartott egy szülinapi partira a gép három fős személyzetével, ám a kétmotoros Gulfstream III-as gép 2001. március 29-én, már nem tudott landolni az aspeni reptéren, mert a közeli domboldalnak csapódott és darabjaira hullott. A bíróság a gép üzemeltetője és karbantartójaként működő Avjet nevű cég felelősségét állapította meg. A kértérítés összege 10,2 millió dollár volt.

Andy akkor és most a friss megkeresésére sem nyilatkozott. Az amerikai sajtónak eljuttatott közleményében az állt, hogy együtt imádkozik az elhunyt fiatalok családjával.

A lap arra következtet, hogy a kormánybiztos még mindig tart az idős gépektől, hiszen megvált a sokáig Magyarországon parkoló Challanger CL600 típusú magángépétől, amellyel annyiszor utazott a legnagyobb kényelemben világszerte. Vajna Timi azt mondja, férje nem szervizeltette már le a gépet, hanem eladta alkatrésznek. Ez a repülőtípust évjárattól függően a használt piacon 200 millió és 4,5 milliárd közötti lehet megvenni.

Sztárhírek - Ezért retusálja magát Bálint Antónia

Már sokszor és sokan beszóltak Bálint Antóniának azért, mert néhány képét retusálva teszi közzé a közösségi oldalán. Most megmagyarázta, hogy miért.
"Nem tudom, hogy mi a probléma a retusálással. Egyetlen olyan címlapot sem látni, amelynek a szereplője nincs korrektúrázva egy kicsit, ez egy bevett szokás. Én négyszer voltam a Playboy címlapján, még egyszer sem jött oda senki, hogy miért voltam retusálva rajta. A saját Facebook-oldalamon is valóban előfordult már olyan, hogy én csináltam valamit egy képpel, de nem a valóság eltorzítása a cél. Azért kell, mert ezek a telefonok amikkel csináljuk a fényképeket, nagyon-nagyon el tudnak torzítani. Van olyan, hogy mondjuk lefotózom a Babit és tojás lesz a feje a képen, én pedig visszanyomom, hogy olyan legyen amilyen egyébként tényleg. Én arra szoktam használni, hogy azt adja vissza, ami a valóság" - mondta a bocsánatkérésért fizető Toncsi, aki éppen azon dolgozik, hogy retus nélkül is kockás legyen a hasa.
"A hasam tájékán egy-két kiló felszaladt az elmúlt hónapokban a kevés mozgás miatt. Szoktam edzeni, de mostanában nagyon sokat dolgozom, így egyáltalán nem volt időm lejárni a terembe - és ennek meg is lett az eredménye. Számomra has tájékon a legnehezebb a feladat, a kockák elővarázsolása. Hiába van valakinek izmos hasa, azt lehet hogy egy vékony kis zsírréteg elfedi, és az utolsó millimétereket a legnehezebb ledolgozni, ebben segít most nekem egy japán zsírbontó módszer" - tette hozzá.

Sztárhírek - Luxusvillája láttán Győzikét szapulták a nézők

Vérlázítónak nevezték a hozzászólók azt a luxust, ami Gáspár Győző felújított villáját jellemzi. Győzike a hét elején mutatta meg a Fókusz stábjának otthonát, és elárulta azt is, jelenleg nem dolgozik, az apja támogatja. Úgy él pazar körülmények között, hogy még mindig szerepel a nagy adótartozást felhalmozók listáján. Ezek után nem meglepő, hogy a képeket nézegetve több mint kétszáz hozzászólás érkezett a Femina Facebook-oldalára.
Miközben kívülről teljesen megújult fényűző otthonuk, Gáspár Győző és Bea asszony továbbra is rajta vannak a nagy adótartozást felhalmozók listáján.

Sztárhírek - Kozso sírva tért vissza a színpadra

Itt vagyok veletek! Életeben vagyok! - kiabálta a mikrofonba Kozso, aki tavaly agyműtéten esett át és mivel a műtétet követően komplikációk léptek fel az énekes és kedvese Keira az elmúlt hónapokat az Egyesül Államokban töltötték. A szomorú szamuráj nyolc hónap után most léphetett először újra színpadra a szegedi Dejavu Fesztiválon, el is sírta magát a meghatottságtól.
"Ezt az időszakot a teljes gyógyulásra szántuk, hogy mindentől távol kizárólag arra koncentrálhassak, hogy újra színpadon legyek. És sikerült. Itt vagyok, a közönség tombol, számomra pedig nincs is ennél jobb érzés. Ezek a boldogság könnyei, mert érzem azt, hogy honnan tértem vissza, és hogy mennyire fontos nekem a közönségem és én is fontos vagyok nekik. Ez hihetetlen. Úgyhogy gőzerővel dolgozunk. A nyár folyamán már rengeteg felkérésünk van, járjuk az országot, az összes retro fesztiválon ott leszünk, de játszani fogunk külföldön is" - mondta a Blikknek Kozso.

Sztárhírek - Demcsákék korábban is bántották Alekoszt

Alekosz szerint nem újkeletű Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert gyűlölete, hiszen a páros már korábban is hozta őt kellemetlen helyzetbe a TV2 Mokka című műsorának stúdiójában. A valóságshow-hős a Facebookon emlékezett vissza egy tavalyi esetre.
Komolyan mondom, hogy nem értem ezt a Hitleri gyűlöletet, amit Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert prezentál felém. Mindenféle ok és okozat nélkül egyszerűen nekem estek, és nem ez volt az első eset! Tavaly például Adás előtt fél perccel, amikor én már bent ültem, nem tudták eldönteni, hogy ki is üljön le velem szemben. Egyszerűen ott vitatkoztak a Stábtagok szeme füle hallatára. Demcsák Zsuzsa arcára kiült a megvetés, a lenézés és a gyűlölet. Rossz érzés volt megtapasztalni ezt. Végül Kárász Róbert ült le. :/

Sztárhírek - Andy Vajna: Öngyilkos lett a fiam, hogy mi ne szenvedjünk

Andy Vajna fia, Justin 2007 februárjában önkezével vetett véget életének, a 26 éves fiú hosszú évek óta skizofréniával küzdött. A kormánybiztos az Echo Tévén vasárnap adásba kerülő Arckép című műsorban beszélt a tragédiáról.
"Nem is akarok túl lenni a tragédián. A fiam velem van mindennap. Minden órában, minden percben jelen van az életemben, és amikor visszagondolok, nagyon pozitív élményeim vannak azokról az időkről, amit együtt töltöttünk. Nagyon közel álltam a fiamhoz, úgyhogy ő látta, hogy a mamája és a papája szenved, azért mert neki ilyen betegsége van, és elképzelhető, hogy ez volt az ő legerősebb motivációja az öngyilkosság felé. Lehet, hogy ő nem akarta, hogy mi szenvedjünk amiatt, mert ő nem tudja magát eltartani, nem képes magával foglalkozni, holott két héttel azelőtt még képes volt rá. És ez annyira megdöbbentette, hogy lehet, hogy ő minket akart megmenteni ennek a jövőjétől. Az édesanyjával együtt mindketten ezt gondoljuk. Ez nem kiút a tragédiából, hiszen Justin mindennap velem van, de egy elfogadható ok a fejemben, ami kicsit megnyugtat" - idézi a Blikk Vajna szavait.

Sztárhírek - Demcsák Zsuzsa elismerte, hogy hibázott

Demcsák Zsuzsa a Facebook-oldalán ismerte el, hogy hibázott. Bár nem írta, feltehetően azért kért elnézést, mert sokak szerint Kárász Róberttel megalázó módon kérdezték Alekoszt a keddi Mokkában.
"Köszönöm mindenkinek a visszajelzéseket! A jókat és a rosszakat is. Évi 1860 interjú elkészítése mellett is a hiba, az hiba. Mindenkinek napsütötte, kellemes hétvégét kívánok!"
Ahogy arról mi is beszámoltunk, Alekosz kedden a TV2 Mokka című műsorának vendégeként Demcsákkal és Kárásszal beszélgetett többek közt arról, hogy miből él a VV4 fináléja óta. Nemcsak kommentelőink többségének, Dopemannek, Sebestyén Balázsnak, de még Orbán Ráhelnek is feltűnt, hogy a műsorvezetők kissé lekezelő stílusban kommunikáltak, sőt többször ki is nevették az egykori VV-győztest, aki végig higgadtan és megszokott körmondataiban válaszolgatott.
Update: Alekosz szerint Demcsák és Kárász nem most mutatta ki először a gyűlöletét

Sztárhírek - Berki Krisztián újra Pamelát akarja

Berki Krisztián a showder klubos Orosz György estjén, az Orosz Rulettben válaszolt nemrég olyan kérdésekre, amelyekről már rég nem nyilatkozott. Például arról, hogy mi a helyzet vele és gyermeke édesanyjával, Hódi Pamelával.
"Hál’ Istennek, Pamelának köszönhetően megszületett Berki Natasa Zselyke. Ha van egy közös gyermeke­tek, utána bármi történhet veletek, lehet egy nagyon szép yachtod, meg x barátnőd (...), de férfiként azt mondom, ha gyermeked van, onnantól kezdve nincs feljebb. Persze vannak viták, meg ellentétek, és rengeteg melót kell beletenni egy kapcsolatba, ha az ember azt szeretné, hogy családban éljen, kompromisszumot kell kötni, én viszont kompromisszumképtelen vagyok. (...) Most van az a helyzet, hogy vannak viták, nehézségek, ilyen-olyan dolgok, leginkább miattam, de hogy ezt össze tudjuk-e úgy formálni, hogy ez egy nagyon szép, hosszú távú kapcsolat legyen, nem tudom. Főleg azért fontos, hogy a kislányunk egy olyan megélt családban nőhessen fel, ami sem Pamelának, sem nekem nem adatott meg" - idézi a Bors Berki szavait, aki azt is elmondta, hogy közös nyaralást tervez Pamelával és Natival.
A kigyúrt életművész kijelentései azért is érdekesek, mert jelenleg elvileg Cserpes Laura barátja, áprilisban jelentették be ország-világ előtt, hogy összejöttek.

Sztárhírek - Bálint Antónia fizet a bocsánatkérésért

F. László felesége, Földesi-Béres Rózsa több alkalommal a blogban osztotta meg a nyilvánossággal Bálint Antónia magánleveleit, többször olyan kommenttel, amely arra engedett következtetni, hogy Antónia nem jó édesanya. Emiatt most bocsánatot kell kérnie az egykori szépségkirálynőtől, erre kötelezte a bíróság. A dolog pikantériája, hogy mindez Toncsinak kerül súlyos tízezrekbe, a per költségeit ugyanis neki kell állnia.
"Nem vagyoni kártérítés gyanánt Antónia egymillió forintot követelt az alperestől, amit a bíróság elutasított. Az eljárási törvény szerint így Antónia részben pernyertes, hiszen az alperes megsértette a levéltitkát, részben viszont pervesztes, mert a kért kártérítést nem kapta meg. Ezért neki kell fizetnie a perköltségeket. Azt azonban a bíróság kimondta, hogy az alperes a levéltitok által a személyiségi jogait is megsértette, ezért kell bocsánatot kérnie. Tudtommal ilyen levelet a védencem egyelőre nem kapott" - mondta a Blikknek dr. Gerencsér András, Antónia ügyvédje.
Földesi-Béres Rózsa egyébként bevallása szerint már postára adta a bocsánatkérő levelét, sőt Facebook-oldalán is posztolta a benne foglaltakat.

Sztárhírek - Rákóczi Feri fényesre tisztította a fenekemet

Alekosz lassan mindennapos médiaszereplése múlt hét vasárnap kezdődött, amikor Friderikusz Sándor kérdőre vonta a VV4 győztesét összeköltözős műsorában, hogy miért nem dolgozik. Alekosz később a Mokka stúdiójában magyarázta el, hogy miből él, miért nem dolgozik négy éve, és mik a tervei a jövőben. Az interjú során a két műsorvezető, Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert azonban olyan lekezelő és megalázó stílusban beszéltek vele, hogy az többeknél kiverte a biztosítékot. A reality szereplőt Dopeman, sőt Orbán Ráhel is védelmébe vette, péntek reggel pedig Sebestyén Balázsék is kitárgyalták a témát a Morning Show-ban.
Alekosz ezt hallva arra jutott, hogy Balázzsal szívesen találkozna és beszélgetne, Rákóczi Feriről azonban már nem volt ilyen jó véleménnyel.
"Érdekes, hogy amikor a Villában volt az adás, akkor Rákóczi Ferenc odabent olyan fényesre tisztította a fenekemet, hogy nem is mertem vécére menni aznap. Ehhez képest mi is változott azóta? Találkoztunk, beszélgettünk egymással egyszer is? Jelentem: Nem! Akkor? Őbenne változott meg valami? Miért is?" - tette fel a költői kérdést a görög. Sebestyén Balázzsal kár, hogy nem találkozunk gyakrabban! Negyedik éve nem beszéltünk egymással. Sok minden kiderülne az ő számára. Mindig is kedveltem Balázst! Szerintem csak többet kellene beszélgetnünk.  Amúgy pedig köszönöm!

Sztárhírek - Anya belevágta a fejemet a tálba

Vajna Timi soha nem volt egy visszahúzódó és szófogadó kislány. Minden balhéban benne volt, ráadásul szüleinek azzal is meggyűlt a baja, hogy megetessék. Vajnáné a Fem3Café műsorában mesélte el, hogy mennyire utált enni, amivel rendszerint kiakasztotta anyukáját.
"Nem szerettem enni. Állandóan tömték belém az ételt anyáék, nekem meg mindig hányingerem volt, meg öklendeztem. Emlékszem egyszer anya annyira megelégelte ezt, hogy fogta, és belevágta a fejemet a tálba" - mondta Timi, aki otthonról csomagolt uzsonnáit is mindig elosztogatta az osztálytársainak, vagy eldugta az ágya alá.
Most azonban már nincs gond az étvágyával, sőt kifejezetten kívánós, ahogy a Miss Universe Hungary-t egyengető Timi fogalmazott. Aztán persze hozzátette, hogy az édességet kívánja, mielőtt bárki is félreértené…

Sztárhírek - Orbán Ráhel nekiment a TV2-nek

Alekosz a Mokka vendégeként Demcsák Zsuzsával és Kárász Róberttel beszélgetett többek közt arról, hogy miből él a VV4 fináléja óta. A nézők és a kommentelők szerint a műsorvezetők vállalhatatlan stílusban beszélgettek a valóságshow-hőssel. A hozzászólók ízekre szedték a TV2 dolgozóit, kifejtette a véleményét Dopeman, de még a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel is kritizálta őket a Facebookon.
„Döbbenet... az ember azt gondolná, hogy azért hívták be Alekoszt, hogy a két műsorvezető az ország előtt megalázhassa... De tegyük túl magunkat azon, ahogy Alekosszal viselkednek... ajánlom mindenkinek úgy hallgatni a beszélgetést, hogy nincs hozzá kép. Valóban professzionális dolog röfögnie, torokból röhögnie és igen helyett azt mondania a műsorvezetőknek, hogy ja-ja...: S a lényeg, hogy nem értek célt... A műsor után nem A.-t tartom szellemileg és viselkedésileg gyengébbnek... : S” – írta Orbán Ráhel.
A Bors felkereste Alekoszt is, aki nagyon örül annak, hogy védelmére kelt a miniszterelnök lánya. Korábban talán családi program volt a Való Világ nézése?
"Úgy érzem, hogy Orbán Viktor annak idején nézte a ValóVilág 4.-et, idézett is engem a parlamentben, amikor egy ügy kapcsán azt mondta: mindig minden körülmények között meg kell csinálni. Örülök, hogy Ráhel megtekintette a velem készült riportot. Ne felejtsük el, hogy a reality történhet művészi színvonalon is. Azt kívánom, ha visszakerülök a tévébe, akkor Ráhel nézze meg több adásomat is, nem fog bennem csalódni. Én ugyanis az utca emberétől a miniszterelnöki szintig mindenkinek kielégítem majd az igényeit. Édesapja tegyen hasonlóképpen, és akkor lesz egy kis kikapcsolódása a mindennapi megoldandó feladatok és a vele járó stressz után" - mondta a lapnak Alekosz, akit egyébként szintén felháborított Demcsák és Kárász viselkedése.

Sztárhírek - Sarka Kata: Irigyeljenek csak!

Sarka Kata igazán elemében volt a FEM3 műsorában, hiába indult kicsit különösen az adás a Mokka műsorvezetőinek jóvoltából. Egy beszélgetés során ugyanis Kata kifejtette, őt bizony nem zavarja, ha irigykednek rá, sőt....
"Engem inspirál. Én szeretem, ha a Facebookomon ezt látom, mert akkor valóban az van, amit én is látok, hogy irigylésreméltó az életem. Szép családom van, harmonikus, kiegyensúlyozott életet élek, és igenis, irigyeljenek!" - ecsetelgette Hajdúné, aki azt is elárulta, néhányan álneveken írogatnak Facebook-oldalára, ami még inkább szórakoztatja.
"Van két álneves profil, akiknél pontosan tudom, hogy ki van mögötte. A Peti egyik exbarátnője...És nekem ez jó érzés, és inspirál, hogy folytassam, mert valószínűleg jól csinálom, amit csinálok" - mondta el Kata a láthatóan kissé kínosan feszengő vendégeknek.

Sztárhírek - Én vagyok az új Lúdas Matyi

Dagad a botrány a Damu-könyv körül - írja a Bors. Ahogy már beszámoltunk róla, Vajna Timi bezúzatni készül exe - többek közt - őt pocskondiázó könyvét, ezt a lépést pedig Damu Roland közösségi oldalán kritizálja, meglehetősen sajátos stílusban.
„Emberek! Három évet ültem ártatlanul! Köszönöm nektek, hogy kitartottatok mellettem! A könyvemet nektek írtam! Nektek! Csak az igazság van benne! Vegyétek minél többen! Nem a pénz miatt! A harc miatt! Nehogy már egy hollywoodús bácsi és egy r...c győzzön! Én vagyok az új Lúdas Matyi, de ehhez ti is kelletek” - idézi a színész szavait a lap, akik a botránykönyv eladása felől is érdeklődtek. Akad, ahol egyáltalán nem tartanak a pertől és kapható az írás, viszont állítólag egyes viszonteladók a könyv körüli cirkusz miatt nem kezdték meg a forgalmazást.

Sztárhírek - Amerikában karambolozott Kozsó - ketten meghaltak

Kozsót agyi értágulat miatt operálták meg hónapokkal ezelőtt, ami után sokáig kritikus állapotban volt. Az énekes és barátnője akkor úgy döntöttek, hogy Amerikába utaznak, hogy ott gyógyuljon tovább Kozsó. A betegsége miatt 30 kilót fogyott sztár múlt héten tért haza, és hamarosan újra színpadra áll.
Az énekes élete azonban nem ilyen egyszerű. Kiderült, hogy hazautazása előtt autóbalesetet szenvedett, amit ugyan "megúszott" egy több milliós anyagi kárral, de ketten életüket vesztették a karambolban.
"Néhány hete Kozso Amerikában súlyos autóbalesetet szenvedett, szerencse a szerencsétlenségben, hogy szinte ép bőrrel megúszta, igaz, így is drága mulatság lehet neki ez a balszerencsés találkozás. Kozso autójába egy hatalmas teherautó ment bele oldalról, és az árokba lökte. Ezután egy másik autónak is nekicsapódott, amelyben két utas vesztette életét. Szerencsére már a helyszínen tisztázódott, hogy a magyar sztár vétlen volt a balesetben. Bevitték a kórházba, egy éjszakára bent is tartották. Hosszas tárgyalássorozat várhat rá a biztosítóval. Úgy tudom, hogy három és fél millió forint körüli összegnek megfelelő dollár a tét" - árulta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor,a mit egy másik forrás is megerősített. Az ügyről sem Kozsó, sem pedig menedzsere nem szerettek volna nyilatkozni.

Sztárhírek- Luxusban, de szülei pénzéből él Gáspár Győző

Győzike az RTL Klub kameráit engedte be felújított otthonába, ahol jakuzziját és kerti grillkonyháját is megmutatta.

"Gáspár Győző kertjét Jennifer Lopez kertésze gondozza" - többek közt ez is elhangzott a Fókusz riportjában, amit az ex-showman nógrádemegyeri luxusbirodalmában forgattak. Győzike házi oltára mellett pezsgőfürdőjét, grillteraszát, parkosított udvarát is megvillantotta, majd pedig elmesélte, december óta nem forgatott, tulajdonképpen édesapja segíti, és örökségéből éldegél.
"Abból élek, hogy december óta nem forgatok egy centit se, és édesapám segít nekem, illetve édesanyám amit hagyott nekem, abból élek. Nincs munkám. Hívtak, hogy menjek forgatni, de jelenleg nem érzem még azt, hogy én erre most érett vagyok. Nekem sok volt ez a 14 év egyhuzamban" - mondta el Győző, aki büszkén mesélte el, luxemburgi "vejét" is vendégül látta már "Dallasban a Ewingoknál", azaz Salgótarján közeli otthonában.