Sztárhírek - Nóci megérdemeltnek tartja büntetését, mégis fellebbez

Nóci, azaz Czifra Noémi 2012 decemberében keveredett bajba. A rendőrök ittas vezetésen kapták, de miután elvették jogosítványát, a szőke sztár másnap a Derecskei Járási Hivatal okmányirodájában igényelt egy másikat. Mivel büntetése még nem volt felvezetve a rendszerbe, így a hivatal kiállított számára egy ideiglenes okmányt. Nóci emiatt közokirat hamisítás vádjával került bíróság elé, ahol azzal védekezett, hogy nem emlékezett a rendőri intézkedésre, azt hitte, csak elhagyta jogsiját. Öt hónap börtönbüntetést kapott két évre felfüggesztve, amit ugyan nem fogadott el, de beismerte, hogy megérdemelt döntést hozott a bíró.
"Nem tudom, mire számítsak a fellebbezés után. Nagyon érdekes érzés volt hallani az ítéletet. Talán furcsán hangzik, de nem éltem meg katasztrófaként, sőt: a fellebbezésem ellenére úgy gondolom, hogy a bíró nagyon bölcs, mondhatnám salamoni döntést hozott. Megbüntetett, de nem akart a döntésével tönkretenni. Inkább olyan ez, mint egy figyelmeztetés. Nem vitatta el a mi védekezésül előadott álláspontunkat. Ugyanakkor az ítélet indoklásában hozzám idézett mondataiban kifejtette, hogy egy olyan intelligenciával rendelkező embernek, mint én, fel kellett volna mérnie, hogy valamit rosszul tesz" - nyilatkozta a Borsnak Nóci.

Sztárhírek - Liptai Claudia ismét gyászol

Liptai Claudia néhány hónappal ezelőtt édesapját veszítette el, de évekkel korábban azt a szörnyű tragédiát is át kellett élnie, amikor párja, Daróczi Dávid öngyilkos lett. Most arról szerzett tudomást, hogy egy évtizeddel ezelőtti szerelme halt meg. A férfi 48 éves volt, és akkor ismerkedtek meg, amikor még mindketten az RTL Klubnál dolgoztak. Habár nem álltak már szoros kapcsolatban, a színésznő mélységes fájdalommal fogadta az egykor rendőrként is dolgozó, és a magyar futsal jelentős alakjának halálhírét.
"Sokkol Zsolt halálhíre. Hosszú ideje nem voltunk napi kapcsolatban, de mindig megörültünk egymásnak, amikor valahol találkoztunk vagy összefutottunk akár csak egy percre is. Nem sokáig tartott, deez akkor nagy szerelem volt. Szomorú vagyok. Egy jó embert veszítettünk el. Őszinte részvétemet szeretném nyilvánítani a hozzátartozóinak" - üzente Clau a Borson keresztül.

Sztárhírek - Vajna Timi: Orvosi segítséggel lesz babánk

Vajna Tímea már többször beszélt gyermekvállalási terveiről, de azt most a Best Magazinnak árulta el először, hogy egy jósnő régebben két gyermeket jövendölt neki, ráadásul nagy korkülönbséggel.
Az első bébit a producerné két éven belül tervezi, mert ahogy mondja, addig dolgoznak, és élvezik az életet és egymást férjével, Andy Vajnával. A vágyott kislány pedig talán majd mesterséges úton fog megfoganni.
"Tudom, hogy sürget az idő, elsősorban a férjemet, de ez a két év szerintünk még belefér. Akkor mindenképpen szeretnénk vállalni egy babát, lehet, hogy orvosi segítséggel. És bevallom, nagyon örülnék egy kislánynak. Tisztában vagyok vele, hogy nem fogunk még 40-50 évet lehúzni egymás mellett, de ez a mi sorsunk, valamiért későn kellett találkoznunk ebben az életben. Talán kegyetlenül hangzik, de nincs mit titkolni ezen.  Szeretném, ha Andy sokáig velem maradna, s együtt nevelhetnénk fel a gyermekünket" - mondta el Timi, aki azt is elárulta, az egykori jóslatokból eddig még minden valóra vált.

Sztárhírek - Kozsó újra itthon van

A Bors olvasója csütörtökre virradó éjjel fotózta le Kozsót és barátnőjét, Keirát Ferihegyen. A képek, és az alkalmi fotós véleménye szerint az énekes jól néz ki, mindössze a fogyás látszik rajta, és jellegzetes frizurája is rövidebb lett.
Kozsó és párja egyelőre nem állt a nyilvánosság elé, de az énekes barátja és menedzsere röviden nyilatkozott a lapnak.
"Azt meg tudom erősíteni, hogy Kozso itthon van. Minden másról ő beszél majd, ha szeretne. Tudtommal a következő napokban nagy bejelentést tervez" - árulta el Mára Krisztián.
Boros Gyula, a szegedi Dejavu Fesztivál szervezője pedig azt is elmondta, az énekes egy hét múlva náluk tér vissza a színpadra.

Sztárhírek - Nóci ügyében nem várt ítélet született

Bűnösnek mondta ki a bíróság közokirat-hamisítás vádjában Nócit, azaz Czifra Noémit - írja a Bors. A ValóVilág egykori műsorvezetője évekkel ezelőtti ballépése miatt került szembe a törvénnyel. Akár börtönbe is kerülhet....
Nóci 2012. december 8-án ittasan ült autójában Budapesten, az M0-s autópályán. Ezután bevonták a jogosítványát, de Nóci néhány nappal később elment a Derecskei Járási Hivatal okmányirodájába, és azt mondta, elveszítette a vezetői engedélyét. Mivel a számítógépes rendszerbe még nem vezették át az irat bevonását, így az okmányiroda az állandó engedély megérkezéséig kiállított számára egy ideiglenes jogosítványt.
Az ügyészség közokirat-hamisítással vádolta meg Nócit, a vádirat szerint megtévesztette az okmányirodát, és valótlan nyilatkozatával szerzett új vezetői engedélyt.
A lap információi szerint a Berettyóújfalui Járásbíróság tegnap bűnösnek mondta ki az extévést egy rendbeli közokirat-hamisítás bűntettében. Az ítélet öt hónap börtön két évre felfüggesztve.
Nóci és védője fellebbezett, az ügyész három nap gondolkodási időt kért, így az ítélet nem jogerős.

Sztárhírek - Damu Roland: Vannak helyzetek, amikor a férfi visszaüt a nőnek

Damu Rolandot másfél év huzavona után 2012 áprilisában csukták le korábbi barátnője, Palácsik Tímea bántalmazásáért. 4 és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, de jó magaviselete miatt idén áprilisban szabadult. Időközben megnősült, most pedig kiadta kíméletlen könyvét, amelyben saját igazát részletezi.
Habár mindig is tagadta, hogy megütötte volna korábbi partnerét, elismerte, hogy vannak olyan élethelyzetek, amikor egy férfi visszaüt egy nőnek…

Sztárhírek - Dynamic tartozással vádolja Berki Krisztiánt

Berki Krisztián és Dynamic az Édes életben még jó haverok voltak, ma már szóba sem állnak egymással - írja a Bors. A rapper szerint Berki hónapok óta nem hajlandó megadni a tartozását.
"Több mint egymillióval tartozik. Nem kért tőlem sosem kölcsön, hanem kisegítettem, amikor nem volt nála pénz. Ebből és a verdámban okozott károkból, meg az azzal összeszedett büntetésekből jött össze ez az összeg. Vagy háromszázezres bírságot fizettem ki, mert Berki az autópályákon matrica nélkül használta a kocsimat. Sőt öt hónapig nem adta vissza az autómat, azzal hitegetett, hogy megvásárolja. Mindenki tudja, hogy van bőven pénze. Én a Krisztiánt ebből a szempontból elengedtem, nem foglalkozom vele. Nem mer felhívni sem, pedig fel van háborodva azon, hogy én azt állítom, tartozik nekem" - mondta el a lapnak Dynamic.
Berki persze egész másképp emlékszik a "barátságukra".
"Soha nem kértem Dynamictól autót. Mindenki tudja a környezetében, Dynamic egyik fejlövése, hogy állandóan ajánlgatja a kocsijait. Tavaly jártam több autójával egy-egy hosszú hétvégére kipróbálásra. Arról van tudomásom, hogy érkezett rá gyorshajtás és pályamatrica miatt büntetés, de ezt én hónapokkal ezelőtt egy pláza elegáns éttermében susogós húszezresek formájában kiegyenlítettem Dynamic felé.
Annak kifejezetten örülök, hogy az üzleti érdekeltségeimet a mai napig megbízásokkal látja el, ezek szerint olyan nagy problémája mégsem lehet. Ezennel a Dinamikus Gyurina István rapperrel kapcsolatos ügyekről való nyilatkozást befejezem, ugyanis kizárom az életemből a negatív és sikertelen embereket" - nyilatkozott Berki, aki azt is hozzátette, Dynamic szerinte az ő nevével haknizza körbe az országot, ráadásul ők Pamelával csak emelték az autói értékét, és ezt inkább értékelnie kellene.

Sztárhírek - Damu Roland kihúzhatja a gyufát Vajnánál

Felnőtt filmbe illő mondatokkal tarkított élményeiről is ír Damu Roland most megjelenő könyvében Vajna Tímea kapcsán - írja a Bors. A börtönből nemrég szabadult színész kíméletlen részletességgel és obszcén szavakkal mesél egykori párjával való kapcsolatáról, amit valószínűleg nem fog jó néven venni a Vajna házaspár. A lap információja szerint a kormánybiztos már megbízta jogászait, hogy vizsgálják át a könyvet, és az esetleges jogsértések miatt azonnal perre mennek.
A Bors által megkérdezett ügyvéd szerint ha Timi jó hírnevéhez fűződő személyiségi jogait sértő mondatok, tényállítások szerepelnek, polgári pert in­díthatnak, amennyiben becsülete csorbítására sértő kijelentéseket, híreszteléseket vagy rágalmakat tartalmaz az írás, akár büntetőeljárást is kezdeményezhetnek. Milliós kártérítés mellett még a könyv forgalmazását is beszüntethetik - véli dr. Zamecsnik Péter ügyvéd.

Sztárhírek - Vajna Timi megmutatta Andyt fiatalon

Vajna Timi minden kétséget kizáróan szerelemből ment hozzá Andy Vajnához. A vagyon sosem volt meghatározó, hiszen ahogy Timi korábban mondta, uránál sokkal gazdagabbak is vannak. Ugyanakkor azt beismerte, hogy néha elábrándozik azon, milyen lett volna a fiatal Andyvel megismerkedni, és kapcsolatban élni. Talán ismét ezen morfondírozott az újabb luxuskikapcsolódásáról hazatérő üzletasszony, amikor rábukkant egy sok évtizedekkel ezelőtti fotóra. A képet meg is osztotta közösségi oldalán az alábbi kérdéssel: "Felismeritek, ki van a képen?"
A válaszok pedig érkeztek…
"Télapó fiatalon?"; "Nagypapád?”; "Kölyökhörcsög"; "100 évvel ezelőtt meg helyeske volt"; "akkor még hasonlított emberre"

Sztárhírek - Már két hónapos Zámbó Árpy kislánya

Zámbó Árpy évekkel ezelőtt ismerkedett meg szeretőjével, akivel rendszeresen találkozgatott felesége mellett. A viszonyból most gyermekük is született, amit Árpy eleinte tagadott, de most úgy tűnik, nem titkolja tovább a dolgot.
"Valóban megszületett a csodálatos kislányom, de még túl pici ahhoz, hogy megmutassam. Nem tagadom, nagyon boldog vagyok a párommal, és rengeteg a munkám a Bredd Rádióban, ahol zenei műsort vezetek. Persze fellépéseim is vannak, de az összes szabad időmet igyekszem a gyönyörű kislányommal tölteni" - árulta el Árpy a Blikknek. Egyik zenésztársa arról is mesélt, hogy Zámbó hogyan élte kettős életét: "Óh, ez nem csak futó kaland, a lány már 6-7 évvel ezelőtt rajongója volt Árpynak, ebből alakult ki szerelem. Árpy, bár közszereplő, igyekezett a nyilvánosság elől titkolni házasságon kívüli kapcsolatát. Az Édes Életben sem láthattuk a feleségét, Editet és lányát, Edinát, akik az eltelt évek alatt tudomásul vették, hogy Árpy egy fiatal lány oldalán talált szerelemre, és új kedvese is elfogadta, hogy párja nem válik el nejétől."

Sztárhírek - Damu szerint a TV2 provokálta ki Hal a Tortános balhéját

Nem kis botrányt okozott, amikor a színész 2009-ben ordítva és szitkozódva zavarta el a főzős műsor vendégeit, és stábját.  Damu Roland szabadulása után most önéletrajzi könyvében mesél korábbi botrányos húzásairól, ebben azt is részletezi, hogy miért borult ki a Hal a Tortán forgatásán, amit azóta is mindenki emleget, és ami nézettségi rekordokat hozott a TV2-nek - írja a Blikk. Az ominózus héten, Damu mellett, az IHM-es Varga Győző, Szentgyörgyi Rómeó fitneszedző, és Kelemen Anna voltak a házigazdák. A börtönviselt színész nagyon készült saját estjére, mindent időben el is készített, vacsoravendégeit pedig hét órára várta. A tervekkel ellentétben azonban borult az este, amikor a műsor készítői nem találták meg Annát. "Egyszer csak szól az asszisztens, hogy baj van, mert eltűnt Kelemen Anna. Fogalmunk sem volt, hol van. Már kilenc óra is elmúlt. Én a stáb nálam tartózkodó tagjaival elkezdtem piálni. Az előétel kiszáradt, a bográcsban kihűlt a pörkölt. Nagyon ideges lettem" - írja Damu. A stáb időközben megkérte Győző feleségét, és Damu akkori barátnőjét, Palácsik Timit, hogy vegyenek részt a forgatáson, ha már Annácska eltűnt. Utóbbi távolléte azonban további gondot okozott a pontozáskor, Roland ugyanis magának akarta az első helyet. "Ordítottam, és nagyon obszcén, vulgáris, gusztustalan szavakat mondtam. Csak később jöttem rá, hogy pontosan ez volt a cél. Hergeltek, és én egy idő után, főleg az alkohol hatása alatt, igazi balhét kreáltam. Hogy tényleg jó kis balhé legyen, és a műsornak legyen nézettsége, felrúgtam egy spanyolfalat, ami a kertemben volt felállítva. Elzavartam a stábot. Ők nagy dérrel-dúrral elmentek. Zenészbarátaimmal meg jót röhögtünk, hogy na, ez volt aztán a színjáték" - meséli Damu, aki szerint a csatorna nem bánta kirohanását, neki azonban nem engedték, hogy megnézze a nyersanyagokat.

Sztárhírek - Berki Krisztián ágyat törve bulizott

Berki Krisztián újabb meglepő titkot árult el magáról a Fem3Café műsorában. Kissrácként hatalmasakat tombolt otthon a Dolly Rollra, amit az együttes most 66 éves énekesnőjének be is vallott.
"Ne vedd sértésnek, de én rajtad nőttem fel, és az ágyon ugráltam, amikor téged hallgattalak. Remélem, hogy ez nem negatív, hanem pozitív számodra. Én arra emlékszem, hogy nekünk azért kellett ágyat cserélnünk, mert szétugráltam" - mondta Dollynak Berki, aki tőle szokatlan módon teljes tisztelettel és rajongással beszélt az énekesnőről. Pedig a fiatalok példaképévé váló celeb nem gyakran viselkedik így, korábban kolléganőjét, Erdélyi Mónikát hozta többször is kellemetlen helyzetbe azzal, hogy súlyát kritizálta.

Sztárhírek - Várkonyi Andi nem nyúlhat Bochkor pénzéhez

Bochkor Gábor és párja, Várkonyi Andrea nem csak a házasság gondolatától idegenkednek, de külön kasszán is vannak - derült ki az Összezárva Friderikusszal tegnap esti adásából. A rádiós elárulta, mindegyikük a saját számlájára kapja a fizetését, és bár a közös költségeket felváltva fizetik gyermeke édesanyjával, nem nyúlnak hozzá egymás pénzéhez.
Bochi számlájához csak anyukájának van társkártyája - hangzott el az adásban, ahol Friderikusz Sándor azt is felemlegette, emlékszik rá, hogy korábban Bochkor még igen nagyvonalú volt, és egyik szerelmének egy autót is vett.

Sztárhírek - Bódi Sylvi kiáll a szoptató anyukák mellett

Bódi Sylvi valószínűleg az elmúlt napok nagy port kavaró eseménye kapcsán érezte úgy, hogy neki is véleményt kell formálnia. A gyorsétteremből kitessékelt szoptató anyuka, és a vele történtek után szervezett flashmob a nyilvános szoptatás elfogadására hívta fel a figyelmet, és a sokakat megosztó témában az egyelőre gyermektelen modell is állást foglalt Facebook-oldalán.
"A világ egyik legtermészetesebb és legszebb dolga, hogy a nő tudja táplálni a mellén keresztül a gyermekét! (...) Eszembe nem jutna felháborodni vagy megbotránkozni, hogy ha egy gyermekét nyilvános helyen szoptató nőt látok!!!!!!!! Sőt!! Pont az ellenkezője történik velem: rájuk mosolygok és melegség járja át a szívem. Szinte meg is könnyezem ezt a szép jelenetet. Ez egy csodálatos dolog! Eszembe jut, hogy valamikor én is egy ilyen kis bébi voltam az Anyukám karjában... S tudom, hogy egy nap én is így fogom majd táplálni méhem leendő gyümölcsét. Táplálj szabadon és akinek ez nem tetszik, mert máshogy gondolja az tehet egy szívességet...!" - írja többek közt Sylvi, aki a negatív hozzászólókat is sorra helyrerakja.
"Ne legyünk már ennyire prűdek! Ha meg igen, akkor egyáltalán miért sasoljuk a szoptató nők mellét?! Egy nőnek miért érdekes egy másik nő melle? Egyáltalán miért nézzük?! Mit foglalkozunk vele? Nem nekünk is van kettő? Hát akkor nézzük azt és ne mások felett ítélkezzünk, mert nem tudhatjuk, hogy mit miért tesz valaki! Semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy ha valaki egyszer-egyszer megszoptatja diszkréten a kisgyermekét nyilvános helyen, mert a helyzet úgy hozza. Nem hiszem, hogy van olyan, aki ebből sportot űz. Ő is biztosan jobban szereti ezt otthon, a saját környezetében kényelmesen megtenni, de előfordulhat, hogy ez nem adatik meg. Ne vigyünk ebbe a dologba semmilyen diszkriminációt! Helyette inkább gyakoroljunk egy kis empátiát és a szeretet irányából közelítsük meg a dolgot! Világbéke hölgyeim" - olvasható a modelltől a hozzászólások közt.

Sztárhírek - Egyszer voltam igazán szerelmes

Kedvesen mosolyog. Játszott egy sorozatban, az RTL Klubon vezetett műsort, és sok híres emberrel járt… Sokaknak csak ennyi jut eszébe Szabó Zsófiról. Ő azonban a látszattal ellentétben az átlagosnál jóval érzékenyebb fiatal lány, rengeteg erénnyel. Nehéz időszakon van túl, egészen máshogy áll az élethez, mint édesapja halála előtt.
- Édesapja, az egy éve elhunyt Szabó Gyula nagyon nagy hatással volt önre: miatta kezdett el lovagolni, és tőle örökölte a zeneszeretetét, s ha ellenezte is, de végeredményben miatta lett színész. Ezt a ragaszkodást, rajongva kötődést nehéz lehet egy férfinak túlteljesíteni, aki közeledni akar önhöz.
– Nem jelenteném ki, hogy olyan férfit keresek, mint az édesapám, nem is hiszem, hogy ezt ennyire konkrétan bárki észreveszi. De az tény, hogy minden lány az édesapjába szerelmes, és olyan vonásokat keres egy férfiban, amelyek az édesapjában is megvoltak. Biztos, hogy nem lesz könnyű annak a fiúnak, aki apukám helyébe akar lépni, mert nem is lehet.
– Mik azok az alapvető értékek egy férfi–nő kapcsolatban, amelyeket az édesapjától látott, és ön is elvár?
– A gondoskodás, hogy a férfi legyen a család­fő, a férfié legyen az utolsó szó. Ezt a hagyományos felállást szeretem egy kapcsolatban, amit a szüleimtől is láttam. Bármennyire határozott vagyok, és a saját lábamon állok, úgy gondolom, hogy a férfié az utolsó szó, ő teszi fel az i-re a pontot. 
– Ezek szerint könnyen irányítható?
– Nem, sőt, egyáltalán nem hagyom, hogy irányítsanak, mégis szükségem van rá. Engem be kell törni, hogy egy lovas hasonlattal éljek. Igényem volna egy ilyen férfira, de még nem akadt olyan, aki ennek meg tudott volna felelni. Nem mondom, hogy az összes férfival valami baj van, szerintem inkább azzal van baj, hogy megváltoztak a szerepkörök. Ma már egy nő jobban és könnyebben el tud tartani, el tud látni egy családot, mint egy férfi. Ma már egy nő dolgozni tud, elvégezni a házimunkát, gyereket szülni, egyszóval túl erősek lettek a nők.
– Ön is azt mondta, hogy túlságosan határozott.
– Külsőre látszom csak ilyennek, de egy hagyományos női szerepben könnyebben el tudnám magam képzelni. Nem vágyom arra, hogy a gyerekeim mellett reggeltől estig robotoljak, utána hazaérve a lefektetésre csak egy puszit adjak a gyerekeknek. Nem így képzelem a jövőmet, nem akarok olyan anyuka lenni, aki azért dolgozik, hogy megmutathassa, milyen sikeres a munkájában. Ha anyagilag szükség lesz rá, akkor természetesen megteszem, de a sikerért már semmiképp.
– Mit néz meg először egy férfin?
– A fogait, nagyon fontos a gyönyörű fogsor, a mosolya miatt is. Egy szép fogsor ápoltságot sugall. A kéz is ugyanilyen lényeges. Olyan sok szép férfikezet lehet látni, ilyenkor mindig elképzelem, hogy az illető mivel foglalkozik, milyen lehet.
– És a belső milyen legyen?
– Ebből a szempontból számomra a legfontosabb a tisztelet. Tisztelet a másiktól akkor is, ha éppen kicsattanó jókedvünk van, akkor is, ha rossz napunk van. A tisztelet része az is, hogy ha konfliktus van, azt egymás közt beszéljük meg, és ne mások előtt, pláne ne másokkal. Ezenkívül olyan férfi tud meghódítani, aki szenvedélyes. Ez nem csak a romantikában merül ki, a vitatkozás is hozzátartozik egy kapcsolathoz. A vita sok mindent kihoz a másikból, a gondolatait, az érzéseit, a világról alkotott elképzeléseit. Az a legjobb, ha egy heves vitából lesz egy romantikus beszélgetés. Amúgy nincsenek tipikus elvárásaim ebből a szempontból, a spontaneitás a fontos. Ha a romantika izzadságszagú, előre megrendezett, azt nem kedvelem.
– Mennyire könnyen vagy éppen nehezen ismerkedik?
– Közvetlen vagyok, hamar kerülök az embe­rekkel kapcsolatba, de nem vagyok barátkozós típus. Egy kezemen meg tudom számolni, hány barátom van. A szerelemmel is hasonló a helyzet, nem is voltam sokszor szerelmes, sőt, igazából csak egyetlenegyszer. Nehéz igazán szerelmesnek lenni, megtalálni azt az érzést, amikor semmi nem számít, csak a másik. A szerelem nem elhatározás kérdése, olyan dolog, amiben nem számít magasság, pozíció, hatalom, pénz, csak az, hogy ő és én a négy fal között milyenek vagyunk. Szerelem vagy van, vagy nincs, rögtön beüt, már egy kapcsolat elején lehet érezni, hogy lesz-e belőle valami vagy sem. Próbálkozni lehet, de az nem az igazi. Én például az utóbbi években majdnem mindegyik kapcsolatomról tudtam, hogy vége lesz. Egy gyerekkori szerelmem volt, amiről azt gondoltam, hogy sírig tart majd, de túl fiatalok voltunk. Viszont ezt az érzést keresem a mai napig.
– Mi az a bűn, ami egy kapcsolatban még megbocsátható, és mi az, ami már nem?
– Attól függ, hogy a két ember mennyire szerelmes, mi köti őket össze, házasok-e, vannak-e gyerekeik. Előfordulhat, hogy a meg­csalást megbocsátanám. Ha például már van egy házasságban gyerek is, akkor jobban meg­gondolja az illető, hogy kiszálljon-e belőle vagy sem, hiszen már nem csak magára kell gondolnia. Amit azonban soha nem tudnék megbocsátani, az a bántalmazás.

Sztárhírek - Berki örül, hogy a fiatalok példaképe lehet

Berki Krisztián majdhogynem könnyekig hatódott, amikor rájött, hogy sok fiatal srác követendő példaként néz fel rá. Egyik rajongója még a szettjét is leutánozta, sőt egy kamutetoválást is magára rajzolt a hitelesség kedvéért. A műsorvezető elmondta, hogy mindez megtiszteltetés számára.
"Nagyon megtisztelő számomra, hogy ilyen sokan követtek, figyelitek az életemet, és véleményt formáltok rólam, tevékenységeimről az életem azon részéről, amit megosztok veletek a közösségi médián keresztül. Az pedig külön öröm számomra, amikor 'balaazs'-hoz hasonló fiatalokat látok-láthatok akiknek 'a berki' mint jelenség, olyannyira (bejön), hogy le is utánozza" - írta közösségi oldalán a celeb.
Ha mindez nem lenne elég, még néhány elvakult kommentelő is biztosította a felől, hogy jó úton halad, és az ő nyomdokaiba akarnak lépni. Ezek a rajongók valószínűleg átsiklottak Berki számtalan suttyósága felett, amiket mi nemrégiben egy csokorba gyűjtöttünk.

Sztárhírek - Eurovízió 2015: Kialakult a teljes döntős mezőny

A második elődöntő is lezajlott, megvan a szombat este 27 résztvevője. Ismét Bécsen volt ma este Európa szeme: a Stadthalléban megrendezték a 60. Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjét. A számunkra legfontosabb rész ugyan már kedden megvolt - Boggie is a 10 továbbjutó közt volt - de azért az sem mindegy, hogy a magyar induló milyen ellenfelekkel találkozik majd szombaton.
Az első elődöntőn továbbjutó örmény, belga, észt, román, görög, szerb, orosz, albán, grúz és persze a magyar versenyző mellé tehát csatlakozott a litván, a lengyel, a szlovén, a svéd, a norvég, a montenegrói, a ciprusi, az azerbajdzsáni, a lett és az izraeli induló is.
Rajtuk kívül pedig az öt alapító ország - Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Spanyolország, Olaszország -, a tavalyi nyertes - Ausztria - és az idei év vendége, Ausztrália vesz majd részt a döntőben.

Sztárhírek - Hódi Pamela egyre dögösebb

A fiatal anyuka egyre jobb formában van. Hódi Pamelának határozottan jót tesz a szingliség. A modell-műsorvezető nemrégiben dögös alkalmi ruhában pózolt, mostanában pedig szexis nyári ruháiban mutatja meg kifogástalan alakját. Közösségi oldalainak kommentelői rendre meg is jegyzik, hogy Berki bánhatja, hogy elveszítette. Hogy bánja-e, arról fogalmunk sincs, az viszont biztos, hogy Pamelán egyáltalán nem a szomorúság látszik, hiszen csinosabb, mint valaha.

Sztárhírek - Vajna Timi már Salma Hayekkel is összeölelkezett

Vajna Tímea idén sem hagyhatta ki a legnagyobb Hollywoodi sztárokat is vonzó Cannes-i Filmfesztivált. A szépségversenyét nagy erőkkel szervező Timi a tavalyihoz képest jóval visszafogottabb szettben vonult végig a vörös szőnyegen, de persze a bulizás ezúttal sem maradhatott el. A Magyarországon forgatott Hercules című filmet is rendező Brett Ratner ismét hajóján adott partit, ahol összegyűlt a hírességek színe-java, és ahol Vajnáné újabb A-listás sztárral barátkozhatott össze.
"Hirtelen egy apró barna hajú lány ugrott Andy nyakába, aki nem volt más, mint Salma Hayek és akiről kiderült, hogy ő az egyetlen, aki az Ice ice baby számra (is) kiválóan tud salsázni..." - írta Timi blogjában, a nagy találkozást pedig meg is örökítette.

Sztárhírek - Rettegnek tőlem a férfiak

Feltűnően vonzó, nagydumás, és csípős a humora Liptai Claudiának, aki a Vidám kísértet című darabja apropóján adott interjút a Bestnek. Nem csoda, hogy mindezek miatt kevés férfi akad csak, aki megpróbál közelíteni egy olyan nőhöz, aki kívülről szinte tökéletesnek látszik és ennyire határozott. A műsorvezető az interjúban elmondta, a látszattal ellentétben nincs önbizalma. Amikor megtetszik egy férfi, tele vagyok kétségekkel, de ha már benne vagyok egy kapcsolatban, akkor ez nincs. Azt gondolom, aki engem megszeret, annak nincs menekvés - fogalmazott Clau, aki tehát nem magában biztos, hanem abban, hogy mindent megad egy férfinak, amire vágyik. Claudia kislánya kapcsán azt is elárulta, leginkább önállóságra szeretné nevelni, hogy a mai fiatalok többségével ellentétben legyen fogalma arról, mit szeretne magával kezdeni az életben. A saját önállóságáról pedig a következőképpen szólt: Ez a karma rajtam óriási teher. Félelemmel tölti el a férfiakat, rettegnek tőlem, és igazából fogalmam sincs, miért. A férfiak csak mondják, hogy önálló nő kell nekik, valóban azonban olyan önálló nőt keresnek, aki folyamatosan eljátssza, hogy nem tud boldogulni egyedül. Én nem ilyen vagyok - fogalmazott a színésznő, aki azért még mindig reménykedik, hogy egyszer megtalálja az igazit. Én még várom - még ha egyre kevésbé is hiszek benne -, hogy belép az életembe az a férfi, akiben meglátom, hogy ő lesz az igazi. Álmodozó vagyok - fogalmazott Liptai, aki kislányként sokszor játszott „randevúsat”, amikor bekapcsolta a zenét és megterített egy vacsorához.