Sztárhírek - Barátnője küldte pasizni a depressziós Détárt

Egy baráti beszélgetés ébresztette rá Détár Enikőt, hogy fel kell hagynia az önsajnálattal. Nem volt egyszerű, évtizedes berögződésektől kellett megszabadulnia, de végül sikerült. Most megint boldog. Hónapokon át tartó keserű önmarcangolásnak és drasztikus fogyásnak vetett véget Détár Enikő új szerelme. A színésznő úgy tündököl a színpadon és a magánéletben, mint fénykorában. Alig egy éve még magánéleti válsága legborúsabb időszakát élte, ma pe­dig alig lehet ráismerni. Néhány hónapja a lelki terhek a testét is meggyötörték: lefogyott, le sem tagadhatta, hogy élete legmélyebb válságába került. Tavaly májusban robbant a hír: Rékasi Károly és Détár Enikő közel harminc év után válik. A színészházaspár viharos kapcsolatáról havonta jelentek meg cikkek, hol békülésükről, hol újabb szakításról, ez az időszak lelkileg szinte felemésztette Encit. Az egyre aggasztóbb hírek után 2014 januárjában varázs­ütésre változott meg minden: Enci kivirult. Az ok egy új szerelem, Péter, akiről a színésznő nem sokat beszél, arról azonban szívesen nyilatkozott, miként sikerült kiverekednie magát a gödörből. Sosem csináltam titkot abból, hogy rettenetesen megviselt, amikor Karival le kellett zárnunk egy harmincéves, nagyon boldog időszakot, sóhajtott a színésznő. Igyekeztem önerőből túllendülni a történteken, és fel sem tűnt, hogy nem sikerül. Az egyik legközelebbi barátnőmnek, Ladinek Juditnak köszönhetem, hogy újra boldog vagyok.
A színésznő egy tavalyi nyaralás során döbbent rá, más utat kell választania, ha boldog akar lenni. A kisfiammal, Judittal és még egy barátnőnkkel utaz­tunk el, emlékszik vissza Enikő.
Szerettem volna, ha mellettem vannak, és titkon azt reméltem, valahogy fel is vidítanak, bár ha nagyon őszinte akarok lenni, úgy gondoltam, erre esélyük sincs. Aztán – meglepetésemre – mégis sikerült nekik. Judit szavai változtattak meg mindent. „Oké, most már spirituá­lisan mindent tudsz arról, mit kellene tenned. Azt javaslom, hogy ezeket a gondolatokat tedd félre, és élj végre! Mozdulj ki otthonról, járj szórakozni, nézd meg, milyenek a hús-vér férfiak, hátha megtetszik egy"- mondta, és én megfogadtam a tanácsát.
Ladinek Judit, aki az interjún Enci mellett ült, mosolyogva bólogat:  A barát azért van, hogy
a legnehezebb időszakban is őszintén megmondja a véleményét,  kezdte a színésznő. Encivel hosszú évek óta vagyunk barátok, együtt játszunk a Madách Színházban a Mary Poppinsban, a Macskákban és most a Mamma Mia! című musicalben is, hogy csak néhányat soroljak. Ismerjük egymást, és megbízunk a másikban. Szeretném azt hin­ni, csak Enikő érdeme, hogy sikerült kilábalnia a rossz időszakból. Ha nekem mégis volt ebben szerepem, az boldogsággal tölt el.
Enikő mosolyogva hozzáteszi: A barátaimmal, akikkel régen csak telefonon beszélgettem, most személyes találkozókat szervezek. Régen a színház után azonnal szaladtam haza. Most már megengedem magamnak néha, hogy kimaradjak egy estére. A nagylányom is azt mondta, nem normális, hogy nem járok sehova. Úgyhogy elindultam, ami jó döntésnek bizonyult. Boldog vagyok a ma­gánéletemben és a munkában is. Újra élek.
A színésznő szerelme, Péter nem a művészvilágból érkezett: angoltanár és masszőrként is kiváló. Ez utóbbi képességének köszönhetik, hogy összejöttek. Egy fellépés után, a színfalak mögött találkoztak, Enikő a kollégái tanácsára kért segítséget a férfitól: masszírozza meg görcsösen merev vállát. Masszázs közben beszélgetésbe elegyedtek, majd telefonszámot cseréltek. Bár kapcsolatuk a színésznő részéről egyéjszakás kalandnak indult, már fél éve együtt vannak.  A szembetűnő változásokat dr. Horváth Györgyi pszichológus elemezte lapunknak: A szerelemtől szabályosan újjászülethet egy ember, pláne, ha már idősebb korban köszönt be az életébe. A korábbi csalódások és élettapasztalatok jó irányba terelhetik a kapcsolatot, és ezáltal tartósabb is lehet, hiszen a felek már tisztában vannak az alapvető párkapcsolati problémákkal, így képesek ezeket elkerülni. Egy új szerelemtől a nők hajlamosak megszépülni, megfiatalodni, energikussá és rugalmassá válni. Ha pedig egy fiatalabb partner érkezik valaki éle­tébe, az még egy nagy adag önbizalmat is adhat – magyarázta a szakember.

Sztárhírek - Lefújja az esküvőt Varga Viktor?

Az énekes egyre bizonytalanabb közelgő menyegzőjével kapcsolatban, Cinthyával élő adásban kaptak össze.

Varga Viktor és menyasszonya már hetekkel ezelőtt kitűzték esküvőjük időpontját, amit eddig szeptember 19-re terveztek, és aminek már szinte minden részletét megálmodták. Most mégis úgy tűnik, hogy meghiúsul a nagy esemény. Az Édes Élet sztárja kellemetlenül közelinek találja a dátumot és a Mokka adásában azt is beismerte, hogy berezelt a házasságtól.
"Szeretném az esküvőt, de néha azért visszahátrálok, mert férfiből vagyok én is. Ez egy megrettentő dolog. Inkább élvezzük ki a jegyességünket" - fordult Viktor Cinthyához, aki annak ellenére, hogy maga is nagyon kevésnek találja az időt a szervezésre, kiakadt szerelme vallomásától.
"Én már nem akarok hozzá menni egyáltalán. Viktor ország világ előtt lejárat az elhamarkodott döntéseivel. Az emberek most az gondolják, hogy ez a szőrös férfi komolytalan és az is" - reagált dühösen a betegségét leküzdő lány.

Sztárhírek - Nkuya Sonia elhagyott párja is lányáért küzd

Az énekesnő és expasija nem jutnak közös nevezőre a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban, a Londonban élő férfi magával vinné a kislányt. Nkuya Sonia kálváriája tovább gyűrűzik, a Megasztárban feltűnt énekesnő és egykori szerelme nem tudnak megegyezni a kis Annabella elhelyezéséről. Most az apuka is kifejtette véleményét az ügyben."Egy édesapának is ugyanolyan jogai vannak, mint egy édesanyának" - kezdi saját verzióját  a Mat Diamon művésznéven dalokat szerző Mezei Mátyás. A bírósági végrehajtásra várok, ami elég drasztikus lehet. Azzal is járhat, hogy amíg én nem tudom átvenni a lányomat az anyjától, addig Annabellát intézetbe viszik. Ennek nem akarom kitenni a lányomat. Mindvégig törekedtem az együttműködésre, de Soniával nem lehet beszélni. A láthatást is megtagadja, állandóan változtatja a telefonszámát, mindent megtesz, hogy ne léphessek kapcsolatba a kislányommal. Karácsonykor láttam utoljára a gyerekemet, és hiába könyörgök neki e-mailben, nem hatja meg semmi. A gyámügyi hivataltól is azt a tájékoztatást kaptam, hogy az ő megkereséseikre sem reagál. Harcolni fogok az apai jogaimért. Három éve részemről ez egy mindent elsöprő szerelemnek indult Soniá­val, együtt döntöttünk úgy, hogy Londonban folytatjuk tovább a közös életünket - mondta el a jelenleg Angliában szakácsként dolgozó apuka. Minden erőmmel azon vagyok, hogy Soniával rendeződjön a viszonyunk, és mindkettőnk számára kedvező megoldás szülessen, ugyanakkor meggyőződésem, hogy mindent figyelembe véve nálam jobb helyen van a kislány. Nekem eszem ágában sem lenne eltiltani Soniától, tisztában vagyok az édesanya fontosságával, és azt szeretném, ha közösen oldanánk meg mindent, ami a gyerekkel kapcsolatos."

Sztárhírek - Détári-Rékasi páros nem tud elválni

A nyarat még házaspárként kell tölteni a színészeknek, az ítélkezési szünet miatt ugyanis nem kaptak időpontot a tárgyalásra. Détár Enikő és Rékasi Károly válási papírjait már januárban beadták a bíróságra, ám a válóper tárgyalásának napját még mindig nem tűzték ki számukra - írja a Vasárnapi Blikk.

"Sajnos a bürokrácia malmai nem őrölnek olyan gyorsan, ahogyan azt szeretnék, így szinte biztosan nem kerül sor a nyári szünet előtt a második tárgyalásra, amelyen hivatalosan is kimondanák a válást. Emiatt még a nyarat is úgy kell végigcsinálniuk, hogy nincs pont egy három évtizedes házasság végén. Ez ugyan már csak formalitás, de mégiscsak sokat jelentene Enikőnek" - mesélte a lapnak egy informátor.
"Nehéz elfogadni, hogy mire kimondják a válást, már harminc éves lesz a házasságunk" - mondta el korábban az újra szerelmes Enci egy tévéműsorban. A közös megegyezés nem volt vitás kérdés a színészpárnál, ha rajtuk múlna hamar rendeződne végre a jogi procedúra.

Sztárhírek - Kállay-Saunders András ötödik helyezést ért el az Eurovíziós Dalfesztiválon

Conchita Wurst osztrák énekes nyerte Rise Like a Phoenix (Szállj főnixként) című dalával az 59. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton este rendezték Koppenhágában. A Magyarországot képviselő Kállay-Saunders András Running című számával az ötödik helyen végzett. A 26 éves osztrák győztes, Conchita Wurst, aki tizenegyedikként adta elő dalát, nagy fölénnyel, 290 ponttal győzött a 26-os döntőben, mögötte a holland duó, a Common Linnets lett a második a Calm After the Stormmal (238 pont), a svéd Sanna Nielsen és az Undo (218 pont) a harmadik. A végeredmény a nemzeti zsűrik és a tévénézők szavazatainak kombinációjaként alakult ki.
Ausztria másodszor nyerte a versenyt, 1966-ban Udo Jürgens lett az első.
A Magyarországot képviselő Kállay-Saunders András, aki a keddi első elődöntőből jutott a fináléba, 143 ponttal az 5. helyen végzett Running című dalával. Ez az eddigi második legjobb magyar eurovíziós helyezés. Magyarország Montenegrótól a maximális 12 pontot kapta, 10-et Romániától és Macedóniától, 8-8-at Azerbajdzsántól és Albániától.
Az idén a Join Us (Csatlakozz hozzánk) szlogennel zajlott Eurovíziós Dalfesztivál 26-os döntőjében a B&W Hallernében a végeredmény úgy alakult ki, hogy összeadták az egyes országok által adott kombinált (a nemzeti zsűrik még a pénteki főpróbán megszületett értékelése, illetve a tévénézők telefonos szavazatai alapján összeállt) pontszámokat. Az országok által adott három legmagasabb pontszámot (8-10-12) a 37 országból bejelentkező szóvivők, Magyarországról Novodomszky Éva, ismertették; a 7 ponttól egyesével lefelé következett a többi nemzeti pontszám.
A férfiként - Tom Neuwirth néven - született, de a színpadra női külsővel, ám szakállal lépő Conchita Wurst a grazi divatiskolában tanult, és egész eddigi életében az eurovíziós szereplésről álmodott. Egy fiúcsapat színeiben korábban már indult az osztrák válogatóversenyen, de akkor másodikok lettek. Az MTI-nek még a verseny előtt azt mondta, talán sokszor nem könnyű az érvényesülés számára, de ez az élete, az éneklés, emellett a modellkedés, illetve a házigazda szerep is nagyon érdekli különböző műsorokban.
Rise Like Phoenix című dala olyan, akár egy James Bond-film betétdala. "Pontosan ez volt a célom, egy ilyen dal, imádom a James Bond-széria Shirley Bassey által előadott zenekari betétdalát. Egy ilyen lehetőség talán csak egyszer adódik egy ember életében, én pedig élni akarok vele" - tette hozzá korábban.
A döntőt követő sajtótájékoztatón azt mondta, a választással Európa megmutatta, hogy toleráns és tiszteletben tartja mindenki jogát ahhoz, hogy megválassza, miként kíván élni.
Dalának magyar vonatkozása, hogy szimfonikus kíséretét a Magyar Rádió 22-es stúdiójában vették fel a Budapest Art Orchestrával.
Kállay-Saunders András az MTI-nek az öltözőben a szereplésről elmondta: "Soha nem fogom ezt elfelejteni, amikor öreg leszek, akkor is emlékezni fogok rá. Sajnálom, hogy vége, de fantasztikus volt. A jövőben is szeretném Magyarországot képviselni a világban, nagy álmaim vannak, célom, hogy minél többen megismerjék a hangomat".
A 29 éves, New York-i születésű magyar énekes hangsúlyozta: reméli, otthon most büszkék rá és nagyon boldog, köszöni mindenkinek, hogy lehetőséget kapott a szereplésre.
Conchita Wurstról elmondta: nagyon jól énekelt, a dal is remek volt. Hozzátette: a hollandok voltak a kedvencei, drukkolt nekik és örül, hogy befutottak másodiknak.
Kállay-Saunders András szerint a Common Linnets és az ő jó szereplése mutatja, hogy az Eurovízió változik, az igazi dalok kerülnek előtérbe.
A magyar dal társszerzője, Szakos Krisztián elmondta: óriási "flash" ez az érzés, megérte ennyit dolgozni, majdnem egy év munkája van az 5. helyezésben.
Kállay-Saunders András huszonegyedikként lépett színpadra és jól, nagy átéléssel énekelte a Runningot, amellyel sikert aratott az arénában. A lassú bevezetővel induló, majd felgyorsuló drum and bass-es zenéhez kapcsolódott a két táncos, Likovics Alexandra és a maszkot viselő Nagy Tibor, akik a Running komoly témáját, a gyerekek elleni erőszak kérdését érzékeltették a színpadon mozgásukkal.
A koreográfiát Kelemen Kata készítette, Kállay-Saunders Andrást két vokalista, Cselovszky Rozina és Fedor Kyra is segítette a színpadon. 

Sztárhírek - Szakállas nő és nőiruhás banda vonult az Eurovízión

Szokás szerint Európa legkülönösebb arcait toborozták össze az idei Eurovíziós Dalfesztiválra, amiről a hétvégi nyitóbulin győződhettünk meg. Kállay-Saunders András mellett bohóckodó franciák, nőiruhás izlandiak és egy szakállas osztrák nő is végigvonult a vörös szőnyegen. Kállay-Saunders kedden kezdi el a versenyt.
Nagy vörösszőnyeges felhajtással kezdetét vette az Eurovíziós Dalfesztivál Koppenhágában. A megnyitó bulit Frank Jensen polgármester és a tavalyi győztes, a dán Emmelie de Forest vezette fel, és megjelent mind a 37 résztvevő ország képviselője.
Érdekes versenynek ígérkezik az idei, mert olyan jelentős, euróviziós múlttal rendelkező országok visszaléptek, mint Törökország, Bulgária, Horvátország, Szerbia és Ciprus, de a szlovákok, csehek és bosnyákok sem küldtek versenyzőket. A menetrend szerint május 6-án tartják az első elődöntőt (Kállay-Saunders Andrással), 8-án a másodikat, 10-én pedig a döntőt.
Eközben Sydney-től Perth-ig azon pörögnek az emberek, hogy Ausztrália is részt vesz a versenyen. Ők a kontinens őslakosainak egyik leszázmazottját, Jessica Mauboyt indítják.
Az idei verseny nagy esélyesének az örmény Aram MP3-at tartják, de a legtöbben a szakállas osztrák nőre, Conchita Wurstra lesznek kíváncsiak. Wurstot a fehéroroszok és az oroszok hevesen támadják, de az örmény versenyző is üzent a születésekor Tom Neuwirth néven anyakönyvezett előadónak, hogy döntse már el, férfi vagy nő akar-e lenni – írja az SBS. A nyitóünnepségen Emmelie de Forest Rainmakere után hárompercenként vonultak be a résztvevő előadók.Kállay-Saunders András a dán műsorvezetőknek elmondta: „Nem gondolom, hogy bármilyen határ is létezne a zenében, és feltételezem, hogy az emberek értékelni fogják, hogy behozok egy olyan ügyet, mint a gyermekbántalmazás". Az izlandi Pollapönk a ruházatával lógott ki a sorból, elmondásuk szerint azért küzdenek, hogy a férfiak is viselhessenek női ruhát, de szokatlan öltözékükkel leginkább a diszkrimináció ellen tiltakoznak. Más okból, de a lengyel Donatan & Cleo is egész népszerű volt: mélyen dekoltált népies ruhákban jelentek meg az együttes női tagjai. Az biztos, hogy a buli szedte az áldozatait: az olasz induló Emma Marone hétfő reggel úgy fotózta magát, hogy sötétben is napszemüveg volt rajta, miközben egy nagy kávét szorongat. Mi ez, ha nem másnap?

Sztárhírek - Eljegyezte ifjú barátnőjét Delhusa Gjon

Az énekes komoly lépésre szánta el magát, gyűrűt húzott majd negyven évvel fiatalabb kedvese ujjára.
Delhusa Gjon sosem szeretett saját korosztályából párt választani magának. Legutóbbi komoly kapcsolata tíz évig tartott nevelt lányának édesanyjával, Andreával, aki 25 évvel volt fiatalabb tőle, de ex-felesége, Zsuzsanna is közel 20 év mínuszban volt Gjonhoz képest.
Az énekest azért vonzották mindig is a fiatalabb hölgyek, mert úgy gondolta, hogy csak ők tudják tartani vele a lépést. Mostani kedvese, a húszas éveiben járó Fanni kezdetben csak rajongó volt, de kapcsolatuk szorosabbá vált. Fanni egyik ismerőse pedig azt is elárulta a Blikknek, hogy a lányt eljegyezte párja és ezzel büszkén dicsekszik is. "Delhusa Gjon eljegyezte őt! Fanni szétkürtölte az iskolában, hogy kitől kapta a gyűrűt. Delhusa közösségi oldalán ugyan nem szerepel semmi erre utaló dolog, az viszont biztos, hogy együtt vannak, mert rengeteget beszél Gjoniról, és sok időt töltenek együtt, amit nem is titkolnak." Delhusa ezúttal nem kívánt nyilatkozni az ügyről, pedig általában szemérmesség nélkül mesél magánéletéről.

Sztárhírek - Tóth Gabi öt milliót is kaszálhat a testével

Az énekesnő pár napja történt kínos villantása most jó pénzt hozhat a konyhára, hiszen a nyuszis magazin azonnal lecsapna rá.Tóth Gabival egy sajtórendezvényen történt meg az incidens, ahol volt párjával, Markó Robival mutattak be egy szenvedélyes koreográfiát. A tánc hevében azonban Gabi combtőig felsliccelt ruhája mindent láttatni engedett az X-faktor mentorából, tekintve, hogy bugyit is elfelejtett húzni. A zavarba ejtő eset után Gabi másnapi megjelenését is lemondta, most mégis úgy tűnik, hogy villantása miatt mégsem kell szégyenkeznie. A hírek szerint már folynak a tárgyalások a Playboy-jal, akik jelentős összeget hajlandóak fizetni Gabinak, ha megválik ruháitól.

"Gabi most abszolút A kategóriás celeb, ráadásul jól is néz ki, maximálisan kompatibilis a Playboy minőségével. Az ominózus balhéja után egyenesen kézenfekvő, hogy ő legyen az egyik idei szám címlapja. Milliókat keresne ezzel, arról nem is beszélve, hogy a nyuszis fotókon tulajdonképpen nem látszana annyi, mint amennyi a sajtótájékoztatón látszott" - mesélte a Borsnak egy névtelenséget kérő elismert lapkiadó, aki hozzátette - "a művészképek mellé készült mélyinterjúban pedig megmagyarázhatná a nagyközönségnek, hogy úgy általában mit miért tesz. Sokan nem értik őt. Egy elképesztően tehetséges lányról van szó, akinek lételeme a lázadás, ugyanakkor valahol konzervatív is. Ez a kettősség teszi a nézők számára érdekessé, izgalmassá és titokzatossá."
Habár egyelőre sem az énekesnő, sem a magazin főszerkesztője nem erősítette meg a hírt, szakértők úgy gondolhatják, hogy Gabi markát 5 millió forint is ütheti, ha beadja a derekát.

Sztárhírek - Ördög Nóra feladná a karrierjét

Az RTL Klub műsorvezetője imádja a munkáját, de nem habozna, ha gyermekei érdekében fel kellene hagynia a műsorvezetéssel. Ördög Nóra 2001-ben gyakornokként kezdett a kereskedelmi csatornánál, karrierje azóta is töretlenül ível felfelé, mára az RTL egyik legismertebb és legkedveltebb arca lett. A Life.hu újságírója arról beszélgetett a második babáját váró Nórával, mennyire tudná elképzelni, hogy ezentúl kizárólag anyukaként élje mindennapjait.

„Könnyen el tudnám képzelni, hogy főállású anya legyek, ez is benne van a pakliban. Ennek a döntésnek a meghozatalát a gyerekeimre fogom bízni, tőlük függ minden. Attól, hogy milyen habitusúak lesznek és hogyan alkalmazkodunk majd egymáshoz. Bár eddig eléggé aktív anyuka voltam Micivel, és szerintem ez két gyerekkel sem lesz másként. Úgy érzem, hogy Mici igényelni fogja, hogy továbbra is jöjjünk-menjünk folyamatosan, amikor már ott lesz a kisebbik gyermekem is velünk. Hiszek abban, hogy össze lehet egyeztetni az anyaságot a hivatással. Persze tisztában vagyok azzal, hogy én nagyon szerencsés helyzetben vagyok, hiszen a műsorvezetés olyan elfoglaltság, amit gyermek mellett is tudok csinálni egy jó apuka, egy kiváló férj segítségével, aki ott van mellettem és mindenben támogat. De ha úgy hozná az élet, a gyerekek miatt gond nélkül lemondanék a karrieremről"- mondta erről a műsorvezető, aki jelenleg a Szombat Esti Láz műsorvezetőjeként is pocakosan látható.

Sztárhírek - Bálint Antónia kislányát baleset érte

Rosszul végződött a majális Toncsiéknál, kislánya törött karja miatt kórházi ügyeleten töltötték az estét. Antónia nagyon aggódott kislányáért, a Facebook oldalán osztotta meg a sajnálatos esetet:
"A mi május elsejénk a baleseti sebészeten ért véget èjjel fél 12-kor. Nagyon kivagyok, a kis drágámmal vendégsègben voltunk. Kint a kertben játszottunk, cigánykerekeztünk. Babi egymás után kettőt szeretett volna csinálni, ekkor megcsúszott szegény, rosszul érkezett a kis kezére, és eltörött a kis könyöke. Pontosabban a felkarjának a legalsó része. Borzasztó volt. Kapott egy csinos kis gipszsínt, és felkötöttük a nyakacskájába egy kendővel.Nagyon el van szontyolodva, de mondtam neki, h megtanuljuk azt a fránya cigánykereket még egy kézzel is" - írja az egykori szépségkirálynő, aki nem egyszer beszélt arról, hogy kislánya a mindene.

Sztárhírek - Újra együtt Istenes-Csobot páros??

Meglepő, volt szerelmével közös képet osztott meg közösségi oldalán a műsorvezető.
Eddig úgy tudtuk, még az X-Faktor ideje alatt, a tavalyi év végén szakított egymással Csobot Adél és Istenes Bence. Az alábbi fotót viszont posztolta Facebook-oldalára a VV6 műsorvezetője.A képet elnézve talán jogosan gyanakodhatunk: vajon egy újraéledő románcról akarta így informálni a nagyközönséget a boldognak tűnő pár?