Sztárhírek - Férje kedvéért plasztikázták Pataki Zitát

Visszaforgatta az idő kerekét Pataki Zita (40)? Az RTL Klub időjárás-jelentője szemmel láthatóan megfiatalodott, mióta férjes asszony lett. A férjén kívül ezt egy orvosnak is köszönheti. Nemrég ugyanis átesett egy szépészeti beavatkozáson, úgynevezett felszívódó szálas kontúrterápián. A műtét nélküli beavatkozás során a bőrbe nagyon vékony tűkre fűzött néhány centis szálakat szúrnak, ezzel gyakorlatilag behálózzák a kezelt felületet. A szálak egy idő után felszívódnak, ennek köszönhetően feszesebb lesz az arc, és eltűnnek az öregedés jelei. A fiatalítás minimum százharmincezer forintba kerül, azonban a jelek szerint tartós a hatás. Amikor megkerestük Pataki Zitát, nem tagadta, átesett a beavatkozáson. Az esküvőm előtt próbáltam ki ezt a kezelést. Egy biológiailag felszívódó szálról van szó, amely nem káros, viszont kettős hatást értem el vele. Egyfelől gyulladást okoz, ami miatt kollagén és elasztán termelődik, ettől a bőr megújul, másrészt ezek a tűvel bevezetett szálak tartást adnak a bőrnek – magyarázta Zita, aki állítja, igazi plasztikai sebészeti műtétnek sohasem vetné alá magát.
Csak az esküvő miatt csináltam ezt is. Akkor viszont azt gondoltam, mégiscsak férjhez megyek, és úgy éreztem, ez belefér. Igaz, a doktornő meglepődött, hogy mindössze két héttel a frigy előtt mentem be hozzá, mert azt mondta, történhettek volna apró bevérzések is a kezelés hatására, de szerencsére megúsztam. Már az első időszakban többen észrevették, hogy feszesebbé vált a bőröm – tette hozzá Zita, aki azt is eldöntötte, hallgat Détár Enikő (49) tanácsára, és nem ismétli meg a kezelést. No nem azért, mert nem vált volna be, hanem mert más tervei vannak. Enci mondta egyszer nekem, hogy addig ne csináljak semmit, amíg nem szülök, mert akkor egész más lesz a bőröm, sokkal szebb. Én pedig remélem, két év múlva már a gyermekem fog fiatalítani. A hazai celebek körében egyre elterjedtebbé válnak a kímélő szépészeti beavatkozások. Geszti Péter természets hatóanyagokat injekcióztatott a bőrébe, Szikora Róbert pedig egy új keletű ultrahangos, elektromos kezelés híve.
A kontúrterápiás a legkíméletesebb. Nem sok mellékhatása van, így bátran alkalmazható. Sokan kedvelik, mivel nem kell a felépülési időt kivárni, a kezelés után egyből látható a jótékony hatás. – árulta el dr. Tizedes György plasztikai sebész.

Sztárhírek - Szalontai Szilvi: Így jártam Roger Moore fiával

Az Édes Élet szereplője hónapokig járt együtt a
világsztár fiával.
Korábban Dundika és Berki Krisztián is elárulta, milyen körülmények között találkozott párjával. Ezúttal az Édes Élet új szereplőjét, Szalontai Szilvit faggattuk arról hogyan ismerkedett meg Roger Moore fiával, Christian Moore-al akivel hónapokig együtt járt. Az egykori modell-énekesnő-műsorvezető szerint az ő esete is bizonyítja az "igazi hercegek" bizony Budapesten is megtalálhatóak. 
"Nagyon érdekes volt a találkozásunk Christiannal. A barátnőimmel épp egy budapesti szórakozóhelyen buliztunk, amikor észrevettem, hogy kiszúrt magának. Nekem is tetszett, de én hiszek a klasszikus felállásban, így egyértelmű volt, hogy neki kell kezdeményeznie. Egy idő után végül odajött hozzám és kiderült, hogy nem csak sármos, de remek beszélegtőpartner is" - magyarázta Szilvi, aki később hetekig nem tudta, hogy Roger Moore fiával jár. 
"Ez 4-5 évvel ezelőtt történt. Akkor elég sokszor kerestek az újságírók és egy kicsit elegem lett a nagy figyelemből. Panaszkodtam erről Christiannak, aki azt mondta, át tudja érezni a helyzetem, mivel az édesapja is ismert. Így szépen lassan kiderült, hogy egy igazi James Bond az apukája. Idővel találkoztam a családdal is, együtt síeltünk a svájci birtokukon és a karácsonyt is együtt töltöttük. Remek emberek és bár már nem vagyunk együtt Christiannal mindig szép emlékként marad meg a vele eltöltött idő". 

Sztárhírek - Mamája túlféltette Bereczki Zoltánt

Sem az édesanyja, sem a nővére nem gondolta volna róla gyerekkorában, hogy Zoliból az ország egyik legnépszerűbb musicalszínésze lesz - és erre bizony alapos okuk volt...
Bereczki Zoli éppen anyák napján született 1976 májusában, óvta is a széltől az édesanyja gyerekkorában a fiát, de persze nem csak ezért.  "Angyalföldön éltünk, a rendszerváltás környékén voltam kisfiú, láttunk elég kallódó gyereket a grundon. Engem viszont nagyon féltettek. Anyám volt az aggodalmasabb, apám kicsit jobban szabadjára engedett volna. Jó szándéktól vezérelve mindig megmondták, merre és hogyan menjek az életben. Így utólag visszagondolva ez kicsit vissza is fogott" - mesélt erről az időszakról korábban a Sztárban Sztár kaméleonja, aki ennek köszönhetően visszahúzódó, félénk kissrác volt. További érdekességeket színes híreket olvashatsz a friss hírek oldalairól.

Sztárhírek - Danics Dóra bugyit villantott élő adásban

Már többször is írtunk, hogy a X Faktor női szereplői hétről hétre rövidebb szoknyában lépnek színpadra. Ez most is így történt, csak éppen Danics Dóra testresimuló ruhája nem volt teljesen kompatibilis a produkciójával. Dóra egy gyönyörű, a teste vonalát tökéletesen követő miniruhában nyitotta meg a szombat esti adást. A produkció fantasztikus volt, azonban a dal közepén a táncosai felkapták őt, így pedig Tóth Gabi popsija után megint egy kínos villantásnak lehettünk tanúi. Nem csak Danics Dóra miatt lesz emlékezetes ez a hétvége, hiszen a ByTheWay is bakizott egy kicsit.

Sztárhírek - Liptai Claudia: többé nem kezd fiatal férfival

A Sztárban sztár című műsorban tett önironikus megjegyzéséhez a színésznő később még hozzátette: sajnos nincs receptje arra, hogyan tudná kiszúrni azt a pasit, akivel végre boldog lehetne.A színész-műsorvezető az utolsó adásban a megszokottnál is kitárulkozóbb volt. Sugárzása és a megszólalásai is egyértelműen arról árulkodott, hogy lelkileg túltette magát a szakításon, nem egy megjegyzése szólt arról, miért szakított az exével. „Egy kapcsolatban nagyon fontos, hogy legyenek közös érdeklődési pontok, hiszen a hétköznapokban mégiscsak ez a legfontosabb. És mint azt már mondtam, ez az első találkozáson nem derül ki. Ha létezne bármilyen titkos taktika arra, hogy a nők kiszúrják, az adott férfi valóban a nagy ő vagy sem, akkor mindenki felhőtlenül boldog párkapcsolatban élne”.

Sztárhírek - Internetes társkeresőn hirdeti magát az Éjjel Nappal Budapet szereplője

Szandráról, egy társkereső oldalon található jó pár fotó. Szandra nagyon meglepődött a hírre, hogy egy társkeresőn hirdeti magát, és még régebbi fotók is találhatóak róla az oldalon.  "Nem hiszem el, hogy felkerültek egy ilyen oldalra rólam fotók! Nem én töltöttem fel őket, és nem hirdetem magam sehol. A Facebooktól kaptam egy levelet, amelyben írták, hogy nézzem meg ezt az oldalt. Én nem tudtam, hogy mi ez, és rákattintottam. Úgy tűnik, kijátszottak, mert a rendszer automatikusan feltöltötte ide a fotóimat a közösségi oldalamról", mondta Szandra, akinek nem sikerült letörölnie magát az az oldalról. „Nincs most párom, de nem érzem magam egyedül. Rengeteget dolgozom, a sorozat tölti ki a mindennapjaimat, és nagyon élvezem a közös munkát a kollégáimmal az Éjjel-Nappal Budapestben". 

Sztárhírek - Színfalak mögött ezt-azt ledobott Tóth Gabi

Míg Istenes Bence minden ruhadarabjától megvált az X-Faktorban, a hölgyek a kényelmetlenné vált lábbeliket rúgták le, amikor a kamera nem pásztázta őket.
Tóth Gabi a pult mögött vette le magas sarkúját. Az X-Faktor egyetlen női mentorától különben nem szokatlan, hogy megválik lábbelijétől, a Szombat esti láz adásaiban is előfordult már. Danics Dóra is türelmetlenül várta, hogy megszabaduljon a körömcipőtől, és azonnal meg is tette, amint véget ért az adás, még azt sem várta meg, hogy a színpadról a szín­fa­lak mögé érjen.
További érdekességeket tudhatsz meg a rövid hírek oldalairól.

Sztárhírek - Claudia barátja mondta ki: Vége

Budapest - Mindent elsöprő szerelemnek indult, ám amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan véget is ért Liptai Claudia (40) és párja, Benjamin (26) kapcsolata. Úgy tudjuk, a fiatal fiú mondta ki, hogy legyen vége, mert úgy érezte, nem kap eleget Claudiából, és nem tudja összeegyeztetni saját életével a műsorvezető életformáját. Pedig a nyár elején induló románcért mindketten hajlandóak voltak bármire, még a nagy korkülönbséggel sem foglalkoztak, mert úgy érezték: őket egymásnak teremtette a sors! Liptai korábban hónapokig bújtatta szerelmeit, mielőtt vállalta volna őket, most azonban szinte pár hét ismeretség és kézen fogva járás után ország-világ előtt vállalta, hogy boldogabb, mint valaha, és úgy érzi, végre párra lelt. A nyári naplementék, a romantikus esték után nagy lelkesedéssel vágtak bele a hétköznapokba; Benjámin annyira rajongott Liptaiért, hogy a Mr És Mrs utolsó felvételein szeptember elején még ott ült a stúdióban reggeltől estig azért, hogy együtt legyen szerelmével. Az ősz közeledtével, ahogyan Pankának elkezdődött az iskola, Liptainak pedig egyre több elfoglaltsága akadt, többek között a Sztárban sztár – utóbbi október 11-én indult a TV2-n, amelyben zsűritagként vesz részt –, egyre jobban eltávolodtak egymástól. A hirtelen lángra lobbant szerelem és vonzalom kevés volt ahhoz, hogy túlélje a két ember különböző életformáját, hiszen Benjamin civilként a csepeli polgármesteri hivatalban dolgozott kötött munkabeosztással. Szinte kerülték egymást, amikor a műsorvezető ráért volna, akkor párja dolgozott, és fordítva. Benjamin kénytelen volt meghozni a döntést. Szakított Liptaival, ezért a Sztárban sztár adásain már nem ült a nézőtéren, hogy várja a szőke démon munkaidejének végét. A nagy szerelmet mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Benjamin nyáron többször haza is vitte Claudiát, hogy bemutassa szüleinek és testvérének, az olimpikon Attilának. Sejtettük, hogy előbb-utóbb vége lesz a szerelmüknek, de nem akartunk beleavatkozni, hiszen felnőtt emberek. Nem tudom a részleteket, hogy miért szakítottak, nem kötötték az orrunkra, én meg nem kérdeztem. Igazából azt sem tudom pontosan, hogy mikor lett vége a kapcsolatuknak. Ez az ő dolguk, mi nem csinálunk ebből nagy ügyet. Ismerjük Claudiát, mindenkinek nagyon szimpatikus volt – árulta el Attila. Benjamin nem volt ennyire bőbeszédű, noha ő sem tudta megmondani pontosan a szakításuk dátumát. – Nem tudnám pontosan megmondani, mikor kezdődött, és mikor lett vége. Egyébként pedig nem szeretnék ezzel a témával foglalkozni, mert nekem most a munka a legfontosabb, arra kell koncentrálnom – zárta rövidre.

Sztárhírek - Több mint egy hétig titkolták az x-faktorosok balesetét

Bozsek Márkon és Csordás Ákoson kívül a Fat Phoenix egyik tagja is abban az autóban ült, amellyel az X-faktor versenyzői balesetet szenvedtek. Komolyabb baja senkinek sem lett, a baleset tényét viszont több mint egy hétig titokban tartották. Ahogy arról korábban beszámoltunk, megcsúszott az úton, és egy oszlopnak csapódott autójával az X-faktorból múlt pénteken távozott Bozsek Márk. A kocsiban vele volt Csordás Ákos és a Fat Phoenixes Erdész Tamás is. A karambol tényét azonban több mint egy hétig titokban tartották. A baleset november 3-án, vasárnap éjszaka történt, de sem a Barátok közt stábja, sem a mentorok nem tudtak az esetről. A három fiú a Bors információi szerint Márk autójával, a párbaj után vágott neki az éjszakának. Bár az x-faktoros versenyzőket általában buszokkal vagy taxival szállítják a stúdióba és onnan haza, Márk gyakran használta a saját kocsiját is erre a célra. A fiúk az RTL Klub stúdiójából hazafelé tartottak az élő adás után, amikor Márk elvesztette uralmát az autó felett, és nekiszaladt egy villanyoszlopnak az egyik budapesti hídon. Aznap esett is, így valószínűleg a csúszós út miatt is történhetett a baleset. Bozsek Márk a lapnak azt nyilatkozta: "Ákos és a ByTheWay párbaja után tartottam haza, szabályosan, az útviszonyoknak megfelelően közlekedtem. Csúszott az út és elképzelhető, hogy egy olajfolt is közrejátszott abban, hogy az autó megpördült, majd hátulja a közelben található egyetlen villanyoszlopnak csapódott, majd megpördült."

Sztárhírek - Alföldi Róbert mos először akadt ki az X Faktorban

Most először érzi úgy Alföldi Róbert, hogy mentoráltja nem feltétlenül maradt alul igazságosan a vasárnapi párbajban. Mint ismert, vasárnap este Batánovics Lili párbajozott Szabó Ádámmal, de végül a fiatal lánynak kellett búcsúznia. Alföldi természetesen a saját versenyzőjére szavazott, míg Szabó Ádám mentora, Tóth Gabi a fiatal fiúra. Így Geszti Péter és Szikora Róbert szavazata döntött, és mindketten úgy látták jónak, ha Lili lesz az, aki nem folytathatja tovább az RTL Klub tehetségkutatóját. Alföldinek így már csak egy mentoráltja maradt versenyben. A színész-rendező a lapnak azt nyilatkozta: Tiszteletben tartva és természetesen elfogadva mentortársai döntését, most először érzi azt, hogy kérdőjelek vannak benne az igazságosságra vonatkozóan. "Lili soha nem teljesített ennyire jól, nagyon nagyot énekelt" – fogalmazott Alföldi, majd hozzátette: "Batánovics Liliből zenész lesz."

Sztárhírek - Bozsek Márk romokban van

Hiába szabadult meg az X-Faktor jelentette nyomástól, továbbra is háborog Bozsek Márk lelke. A színész-énekes attól tart, a rajongói elfordulnak tőle. Kemény döntést hozott pénteken Bozsek Márk, talán a legkeményebbet egész élete során, és most attól tart, ennek komoly következményei lesznek. A Barátok közt szereplője fél, hogy elveszíti a rajongóit, akik eddig mindenben támogatták."Márk egy szemhunyásnyit sem aludt. Ellentétesek voltak az érzései. Egyrészt nagy kő esett le a szívéről, hogy vége a versennyel járó tortúrának. Másrészt viszont képtelen volt eldönteni, rajongói miként gondolnak rá azután, hogy olyan sok ezer szavazatot kapott. Attól tart, hogy esetleg csalódást okozott nekik és a családjának is". Aggodalomra azonban úgy tűnik semmi oka. Legalábbis az internetezők többsége mellette áll, és támogatják a döntését. Sőt egyenesen férfiasnak tartják, hogy volt bátorsága hátat fordítani a versenynek, mert nem akarta elvinni a szavazatokat a nála erősebb énekesek elől.

Sztárhírek - Újra indul a Csillag Születik

Újra indul az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsora a Csillag SzületikA csatorna várja mindazokat, akik a korábbi nyertesek nyomdokaiba akarnak lépni. Az első Csillag születiket Utasi Árpi mesemondó, a következő szériákat 3 énekes - Tabáni István, László Attila és Mészáros János Elek nyerte. További színes érdekes cikkeket olvashatsz a rövid hírek oldalain.

 

Sztárhírek - Szakított Csobot Adél Istenes Bence

Szakított az X-faktorban feltűnt énekesnő, Csobot Adél és az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence, a pár már külön is költözött.
Csobot Adél, aki a jelenlegi X-faktor évadban az After X adásában vállalt műsorvezetői szerepet, a munkát is lemondta.
Istenes Bence és Csobot Adél szakított, majd újra egymásra talált, most azonban a lap szerint már végleg különvált a sztárpár. Az RTL Klubban már nyílt titok, hogy ezen a héten sem a szombati, sem a vasárnapi After X-ben nem szerepel Csobot Adél mint műsorvezető, helyét a szintén X-faktoros Spirit zenekarból megismert Lőkös Kinga veszi át. Mivel Istenes Bence az élő show műsorvezetője, ezért a Bors szerint kézenfekvő volt, hogy Adél hagyja ki az e heti szereplést, egyelőre pedig azt sem lehet tudni, hogy a későbbiekben dolgoznak-e majd együtt, az­az Adél visszatér-e a z X-faktorba műsorvezetőként. A pár a csütörtök esti Fókuszban nyilatkozott zátonyra futott kapcsolatukról, ahol az énekesnő azt mondta, nehéz úgy együtt szerepelni a képernyőn, hogy a volt párja áll mellette, de ő biztos abban, hogy szereti a műsorvezetőt. "Ezt bátran vállalom, és nagyon-nagyon büszke vagyok rá. Ennek ellenére nem volt elég időnk egymásra". "Elhidegültünk Adéllal. Alig tudtunk találkozni. Ha hazaértem délután, és volt két órám, elaludtam. Persze megértem… Ez abszolút nem egy kaland volt, hanem egy szerelem. Ott tartunk most, hogy szétköltöztünk".

Sztárhírek - Tóth Gabi estélyi ruhája merész darab volt

Tóth Gabi miniruha helyett estélyit húzott a múlt hétvégi X-Faktorban, ami nem volt visszafogott. Tóth Gabi az X-Faktor élő adásai alatt először bújt a miniruhák helyett pazar estélyibe az elmúlt hétvégén. Igaz, nem hazudtolta meg önmagát, maradt a mély dekoltázsnál és a combvillantásnál. A szombaton viselt hófehér, lenge ruha minden lépésnél látni engedte hosszú virgácsait.
Érdekes módon, amikor Geszti Péter az énekesnő mentoráltjának öltözetét kritizálta, amiért Csordás Ákos abban túl könyvelős volt, pedig egy rocker lakozik benne, a tehetségkutató női mentora azzal védte meg, hogy direkt választottak visszafogott öltözetet a halottak napja miatt. Az ő ruhaválasztásánál már nem ehhez igazodtak. További érdekességeket tudhatsz meg Tóth Gabiról a rövid hírek oldalain.

Sztárhírek - Az Omega templomtorony felújítására gyűjt

Bátaszéken született Kóbor János elmondta, az Omega Oratórium ötlete egy váratlan megkeresésnek köszönhető: az életveszélyessé vált bátaszéki templomtorony bontásakor találtak egy régi zsindelydarabot, amelyre az építéskor ráírták az egyik adományozó nevét. A Kóbor név az Omega frontembere, Kóbor János egyik felmenőjének tiszteletére került a zsindelyre.
A zenekarban a történet hallatán született meg az elhatározás egy jótékonysági koncertsorozat megrendezésére.
Az énekes kitért arra, hogy egy ilyen jellegű jótékonysági műsort templomban kell tartani, lehetőleg olyan repertoárral és előadásban, amely egy hagyományos rockkoncerttel szemben igazodik a helyhez és annak szelleméhez. Így adódott az oratórium ötlete: az együttes oratóriumjellegű összeállításban játssza majd el népszerű dalait. Az Omega Oratórium trilógiává bővíti a zenekar két korábbi művét, a Szimfóniát és a Rapszódiát. Mint Kóbor János fogalmazott, ezek a rockzenétől távoli műfajok, a szerzők az eredeti Omega-daloknak teljesen új értelmezést adtak, megtartva ugyanakkor a rockzenei elemeket.
A koncertsorozat Advent első vasárnapján kezdődik Szegeden. Az esten az együttes mellett Bókai Zoltán vezényletével közreműködik a Szegedi Szimfonikus Zenekar, valamint a Vaszy Viktor-kórus. 
Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke a kezdeményezésről az MTI-nek elmondta: örömmel biztosítanak helyet a koncertnek, hiszen jótékonyságról van szó.
"Külön szerencse, hogy éppen Advent első vasárnapján lesz az ősbemutató, hiszen a jótékonysági koncert a legnagyobb összhangban van az adventi gondolattal, mondanivalójával, mindazzal, amit ilyenkor a hívő és nem hívő ember próbál tenni" - fogalmazott a püspök.

Sztárhírek - Balhé Bruno Mars koncertje után

Rátámadt az RTL Klub stábjára Bruno Mars egyik testőre, miközben a világsztárt próbálták lefilmezni budapesti koncertje után


A budapesti rajongóknak tökéletes élményben volt része csütörtök este Bruno Mars koncertjén, ám az RTL Klub operatőre mégsem zárta kellemes emlékkel a napot. A Fókusz stábja a Liszt Ferenc Repülőtéren szerette volna lencsevégre kapni a távozó énekest, ám az egyik testőr durván rájuk támadt. A nagydarab férfi kemény szitkozódások közepette fellökte a kamerát tartó stábtagot, és mindenáron el akarta zavarni a helyszínről a szerinte illetéklen embereket. Pedig mindenki tisztes távolból, az ilyenkor szokásos módon dolgozott, és még véletlenül sem mentek Bruno közelébe. További érdekességeket olvashatsz a friss hírek oldalain.