Sztárhírek - Egykori villalakó, Annamari akarja megszerezni Bence gazdát

Lassan egy hónapja, hogy VV Annamari újra szingli. Az egykori villalakó a Házasodna a gazda című műsorba is jelentkezhetne, ugyanis Bence gazda kimondottan kedvére való.
Drámai perióduson van túl VV Annamari, akivel párja minden előzmény nélkül szakított. Az egykori realityszereplő a villalét után találta meg a boldogságot és kedvesével szinte azonnal össze is költöztek, ám boldogságuk nem tartott sokáig. Egy hónappal ezelőtt a nagy szerelemnek vége lett.
Az okokat egyik fél sem firtatta. Annamari a szakítás óta napról napra jobban van, mely javulásban a barátaival közösen töltött idő és a sok új élmény is közrejátszik. Így nem meglepő, hogy a fiatal lány – bár még nem érzi magát késznek egy kapcsolatra – újra kacsintgat a férfiak felé.
Így eshetett meg az is, hogy az egykori realityszereplőnek megakadt a szeme a Házasodna a gazda egyik szereplőjén. Bence gazda – aki korban is Annamarihoz passzol – kifejezetten szimpatikus a VV egykori játékosának. Sőt, még az is elképzelhető, hogy VV Annamarit hamarosan ismét láthatjuk a képernyőn, hiszen rajongók tucatjai bíztatják, jelentkezzen a műsorba. Azt, hogy a fiatal lány miként dönt, még nem tudni, annyi azonban bizonyos, hogy sokan látnák újra szívesen a képernyőn.

Sztárhírek - Hatalmas durranásra készül a TV2 The Voice Magyarország hangja

A The Voice Magyarország hangja című tehetségkutató műsor a külföldi sikerek után ősszel végre hazánkba is elér. A The Voice című tehetségkutatót választották a legjobb verseny-realitynek a tengerentúlon nemrég tartott Critics Choice Television Awards-gálán.
Meghódította a világot
Az Egyesült Államokban olyannyira népszerű a showműsor, hogy idén ősszel már a harmadik széria fog elindulni. A tehetségkutató mesterei - ahogyan a Voice zsűritagjait hívják - olyan nagy nevek, mint Christina Aguilera, Adam Levine, Cee Lo Green vagy éppen Blake Shelton.
A tehetségkutató sikerességét mutatja, hogy a műsor nemcsak a nézők, hanem a szakma elismerő véleményét is kivívta: így már olyan díjakat is elnyert, mint a fentebb említett Critics Choice Awards.
A műsor, amely hamarosan nálunk is látható lesz a TV2 képernyőjén The Voice - Magyarország hangja címmel, az egész világot meghódította már: Nagy-Britanniában például nézettségben megverte az addig legnépszerűbb tehetségkutatót, a Britain’s Got Talentet is.